Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
ulan hayatımda bu samı,,,, kadar sıvasa zarar veren birini tanıdıysam allah beni karslı yapsın lanet olası bunlar allaha nasıl hesap verecekler bilmem,,,öleceksiniz smi ve ekibi belli onlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, yakındır
şu an ki durum gösteriyor ki yönetim anlayışında bir değişiklik olmamış,adamlar toki ile maç yaparlar dışardan bir iki kişi stadı görmeye gelir onları içeri almazlar,stad açılışı diye tokatla maç ayarlanır kimsenin haberi yok tokat spor mu bizim vizyonu yukarı taşıyacak,açılış yapacaksan bir iki sanatçı getir bir iki takım ayarla,öncesinde yap reklamını haberini 45'er dk'lık maç yap,eski futbolcularını getirt,takım il bütünleşmesi olsun bunları yapmak çok mu zor lisanslı ürünler desen ayrı bir komedi storede eski yılların formaları kısacası Allah'a emanet
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı midfielder7'a Teşekkür Ediyor...
Konser felan da yok sanırım. Çıkıp kuru kuru maç oynayacaklar. Eskiden sezon açılışları bile daha görkemli oluyordu. Konserler felan oluyordu.
Açılışın yapılacağı tarih 1 hafta önceden belli olursa ne konser verecek sanatçı bulunur ne de daha üst ligden veya avrupadan takım bulunur.
Açılış tarihinin en az 2 ay önceden bilinmesi lazımdı.
Bu anladığım kadarıyla stadın açılış maçı değil ssadece taraftarlar takımı görsün diye düzenlenen bir maç gibi geldi bana ve Erdal Sarılar şehitlere yönelik bir organizasyon olacak diye bir yazısını görmüştüm.