Alıntı:
TUNA_TNK Nickli Üyeden Alıntı
bizim grubumuzda kimse birbirine küfür etmiyor hocam,
bizler çekirdek yiyen insanlar bizi ciddiye alsın diye yapmıyoruz bu işi sen tribunden çok iyi anlıyorsun heralde
bi grupta sen kur sivasın geleceğini kurtar,
bizim elimizden bu kadar geliyor.
|
Tuna kardeşim,ben sana veya kişiye has söylemedim.Seni ve arkadaşlarınıda zan altında bırakdıysam senden özür dilerim.ama bir seferinde iki grubun kavgası arasına sıkışıp kalmıştım ve neredeyse polis benide alıp götürüyordu statdan.Gerçekten bana çok saçma geliyor bu.Aynı takım veya rakip takım olsun farketmez.Kavgayı artırmak veya körüklemek iki tarafada zarar verir, fayda getirmez.Sivas Trabzon maçında olay çıksa ve ertesi gün bütün tv kanalları ,bütün gazetelr bunu yazsa konuşsa "işte centilmen zannettiğimiz,büyük dediğimiz taraftar bu " dese hoş olurmu sence.Spor en önemli tanıtım unsurlarından birisi.bu birde futbol olunca yediden yetmişe bütün ülkeye yansıyor.ve bizlerin yapacağı belkide bir hareket yüzünden bir yatırım kayboluyor,birileri bişeyleri yapmaktan vazgeçiyor.Geçmişte de böyle olmadımı.
peki zararını kim çekti? tabiki bizler..işsiz kalan bizim insanımız oldu,gittiği yerlerde dışlanan hor görülen bizim insanımız oldumu? oysa birçok ilde birçok insan tanıdığım için şunu çok iyi biliyorumki biz Sivaslılar birçok insani değerleri herkesten daha iyi biliyor ve yaşıyoruz.Benim tek gayem bunu başkalarınada anlatabilmek.
bunun için rica ediyorum, trabzon gibi bir şehrin halkıyla düşman olmayalım,varsa yanlış bişeyler biz düzeltmek için ilk adımı atalım.hepimiz bu vatanı seven insanlarız ve sporun birleştirici yönünü kullanarak daha da sıkı bağlanmalıyız.
tekrar istemeden zan altında bıraktığım gruplarda bulunan arkadaşlarımı ve gençlerimizi tenzih ederek onlardan senin nezdinde özür dilerim Tuna Kardeşim.