Öncelikle söylemeliyim ben FENERBAHÇELİYİm
Sizin forumunuza dalga geçmek veya buna benzer sebeplerle de girmedim sadece yapılan yorumlara bakıtım diye girmiştimki konuşulanlar son derece rahatsız edici bunun için cevap verme gereği duydum.
BELİRTMEM gerekirki sivası çok severim yalnız anlamadığım bir şekilde burada fenerbahçe ye büyük bir antipati var bunu maça bağlamakisterdim fakat maçtan öncede sallama tabir edeceğimiz laflar olmuş neyse; fenerbahçenin cl de sıfır çekmesi ile ilgili söylenenler komik geldi küçük takım tabirini neye göre kullandığınızı bilmek isterim bir arkadaş siz türkleri rezil ettiniz demiş yarın öbürsügün sizde de işler iyi gitmediği zaman siz anadoluyu temsil ediyorsunuz deseler komik kaçmazmı ayrıca bülent hocaya ve başkanınıza ağır ithamlar dolu bu kadar saçma bir şey olurmu başkanınız fenerli diye takımın kötü oynadığı; ayrıca başkanınız fenerli olmasa serveti BEDAVA ya geçen sene bizden alabilirmiydiniz aynı zamanda da galatasaraya satabilirmiydiniz unutmayınki diğer klupler sözleşmeye üç büyüklere gidemez maddesi koyarlar; diğer istanbul takımlarından bu kadar saygı gördünüzmü inönüde ve samiyende yapılan tezahüratları unutmayın; bence önce sivas deyip arkasından fenere sallama hissiyatı içindeki arkadaşların takımları başta bjk gs dir; çünkü maçta bir olay yok bi tartışma yok gelip sallıycan inanmam bu tarz şeylere elbetistanbul takımları ile bir alakası vardır: neyse lig de başarılar dilerim
SAYGILARIMLA
Not: Yazımda bir seviyesizlik olduğunu düşünmüyorum cevap atarsanız aynı üslupla atacağınıza eminim
OLURRRRRRRRRRRRRRR!
Ya yenildiğimiz takım her ne kadar sevmesemde büyük ve güçlü bi takım olan FB ydi..evt bende anlayamıyorum nasıl olurda bu kadar kötü oyanarız.ama futbol bu top bizi sevmedi her dönen top fb de özellikle alexte kaldı(alexe hiç bi önlem alınmamıs kimse kusura bakmasın)ama olsun biz sadece bi mola verdik gelecek hafta kaldımız yerden devam ederiz..
yapacak bişe yok.analarından srfsiz çıkmıslar.
parmak sallıyor biri.fb formasının arkasında ise 58 yazıyor...
Ne var arkadaşım??Gocundunmu bundan yoksa?Benimde kütüğüm Sivasdır ama ben Fenerbahçe'liyim , Fenerbahçe formamın arkasındada 58 yazar.Burda yanlış olan nedir?