Alıntı:
bqram58 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel abicim bende orada deplasmandaydım frkn hizmetli abi bn. oraya gittik ewet bilet vardı hemde stadn neredeyse tamamı boştu. gönül rahatlığı ile biraz gezintiye cıktık bilirsn deplasman halini. Stadın önüne geldik biraz ayak sürüdükten sonra bi baktık gişede bilet yok dendi. bi stada baktık bi bilet gişesine bide o kadar bileti alıp sivaslı olanı gormedik. O istanbul'dan giden arkadaşların turnike kapısının onündeki formaları cıkarılmış kendileri alınmış fb taraftarınıda söyledimi yahutta polisin yanında bilet var diye bağıran 3-5 capulcunun olduğunu ozellikle köprü altında satılan biletleri söylemedi heralde ki bilmiyorsun abi.. karaborsa bileti 40-50 hatta 100 tlye satanlar vardı. Sivassporlu kimse almadı ama fener tribünü full doldu die onlarda bizim oradan almışlar bunları eminim ki anlatmamışlardır sana. Maç başladıktan tam 30 dakika sonra bilet geldi dendi bilet gişesine gittik. 15 bilet ancak satışa cıktı ve sonra oradan yine bitti dendi. haa istesek o 15 bileti alabilirdik oradan yana sıkıntı yok ama 55 kişi bizden aynı şekilde oteki gruptan ve istder grubndan kalan en az 120 kişiydik 15 bileti alıp kardeşlerimizn yarısı icerde yarısı dışarda olmazdı. bizim tepkimiz yönetim bizi karaborsanın kucağına attı ona. polisin yanında yapmalarına rağmen ses ckarmadı hiç bi görevli. Fener atkısını üstüne saklayan girdi saklayamayanın ürünü aldı kenara koydu kendisini stada aldı. arkadaşların herhalde direk gidip içeri girdi herhalde abi
|
Doğrudur kardeşim. Orada olmadığım için ayrıntısını bilmiyorum.
Dün maçtan önce arkadaşlar stada girmeden beni aramışlardı yeni bilet alıyorlardı ona istinaden yazdım. alaattin 5858 abinin bilet aldığı zamana denk geliyor sanırım.