Cevap: Kupa Erciyes'in
maçi statta izledim.vip tamami dolu maraton ise nispeten doluydu.58.dakikada mesale yakip sonrada sahaya atanlar ne gerek var bunlara neye yariyor elinize biseymi gecti? yeni transferler djebbour ve aydinda tribundeydi. maca geleck olursak ydeklerimizn hicbiri hazr degil.murat akca eren aydin ve grosicki birazcik daha goze carptilar. korcan kalede guven vermedi.navratil tribnde kalici olur.tamamen yedek ve grnclerden olusan hicbir yabancisi oynamayn erciyese 3 ndt pozisyon verdik beceriksizliklerindn atamadilar.orta alanda hakn ydegi bile haketmeyeck kadr kotuydu.kadir standart seklde kotu.atif ortada oynayamaz cok top kaybetti.utaka sol acikta kipirdanir gibi oldu ama dise dokunud bir tek asist yapabildi o da cok top kaybetti.grosicki takimn en iyisi denebilir.tribunde oturmak yaramis.driblingleri paslari sutlari iyiydi ama sadece ilk yarida yApabildi.rengifoyu sivasa getrenn futbol bilgisnden suphe ederim.bugun sahada ben olsam ondan daha yararli olurdum.adamin yaptigi tek sey bos bos kosmak ve pas hatasi yapmak.tam bir kazma oyuncu.
mactan sonra murat erdogana abi takim duzelecekmi dedim insallah dedi!
mactan sonra atif ve ailesi,kamil grosicki. burhan ve sevgilsi,eren aydin murat akca adem kocak aydin karabulut mc donaldsta yemek yediler.keyifleri bayaa yerindeydi
|