Cevap: ŞLde Olimpiyat Stadına Hayır
Şampiyonlar liginin SİVAS'ta oynanmasının SİVAS'a ve SİVASSPOR'a katkılarının bu derece fazla olacağı bir durumda neden OLİMPİYAT veya Kayseri Kadir Has Stadları düşünülüyor ki, ben bu yaşıma kadar 40 sene beklemişim SİVASSPOR'um şampiyon olacak hatta Şampiyonlar Ligine katılacak,
yapılabilecek düzenlemeyle bu güzel organizasyonu (her yönüyle güzel) SİVAS'ta yaşamak varken SİVAS'a SİVASSPOR'a kazançları olacakken elimizin tersiyle yiteleyip de bir 40 sene daha beklemeyi kendi şahsım adıma düşünmek bile istemiyorum. Bence anıyla şanıyla SİVAS'ta oynanmalı. İstanbul'da Olimpiyat Stadı dolduran 10-15 bin seyircidense buradaki 15 bin seyirci daha etkili olur.Olimpiyattaki 10-15 bin seyirci 70 bin kişilik stadda, 4 Eylül stadındaki 2-3 bin kişi kadar kalır. Sonra İstanbul'daki Sivas'lı hemşehrilerimiz bunca senedir 3 büyükler denen takımlarla bu tadı çok tatdılar. Lütfen bu zevki 3 - 5 kuruş masraf için büyüklerimiz elimizden almasınlar. Ne yapılması gerekiyorsa hep beraber el atalım, 4 Eylül stadı mı tadilattan geçirilecek yardım kampanyaları düzenlensin sponsor vb. ayarlansın saygıdeğer iş adamlarımız yardımcı olsun veya federasyonyan ödenek talep edilsin. Diğer yandan da yeni stad için alarma geçilebilir vs. vs. Ben inanıyorum "SİVASSPOR"um bu sene "ŞAMPİYON" olacak ve Şampiyonlar Ligine kalacak. Ben ve benim gibi Sivas'ta bulunan Sivas'lılar da bu maçları zevkle heyacanla SİVAS'ta izleyeceğiz, izlemek istiyoruz.