Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı
bülent uygun sivası överdi asla öyle bişey demezdi ama rıza efendi bunu yapıyor 'istanbulda laila SİVASDA la ilaha illallah diyen biri kolay kolay bulunmaz adam cami bile yaptı tesisleşme filanda onun sayesinde olmustur rıza hoca saolsun her seferinde döktürüyor
|
Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı
Bülent Uygun başkana 6 tane futbolcu alacağımıza 5 tane alalım o futbolcuya vereceğimiz parayı da tesislere yatıralım diye teklifte bulunduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Bülent Uygun'un bizim takımda emeği çok.Ben Bülent Uygun'un Sivas'ı kötülediğini hiç hatırlamıyorum.
Şuan kötü durumda değiliz ama Yeni stadyum,Yüksek hızlı tren,Uçak seferlerinin artması,Modern şehircilik anlayışıyla hazırlanan Kale ve Turkuaz projeleri gerçekleştirilirse çok daha iyi duruma geleceğimizi düşünüyorum.Şuandaki mevcut projeler ilerde yatırım çekme konusunda çok yaralı olacak bence.Önümüzdeki 10 yılda çok daha modern bir şehre sahip olacağımıza eminim.Şimdilik eldekilerle idare edin ve şuandaki şartlara ayak uyduracak futbolcu bulun bir zahmet.Futbolcu gelmiyor diye bahane üretip arkasına saklanmamak gerek geleni bulacaksın.
|
Yazılarını hep ilgiyle takip ettiğim
Abdullah beye bu sefer Bülent Uygun konusunda
katılmıyorum. Ben Bülent Uygun'un
Sivas'ı karaladığını ve çizip geçtiğini hiç
duymadım.
Hatta bireysel çalışma ve projelerle Sivas'a çok
katkı sağladığını, tesisleşme de elinden gelenin fazlasını yaptığını, yeni stad projesi için kendi planlarına göre proje hazırlattığını, şehirdeki
Askeri Dikimevi'nin İstanbul'a taşınmaması için çok
çaba sarfettiğini, futbolculara moral ve motivasyon vermek için her türlü
organizasyonun içinde olduğunu, sırf takımın başında Bülent Uygun var diye
futbolcuların uça kaça Sivasspor'a geldiğini bilmeyen yokken Rıza hoca ile
kıyaslamak biraz abes olmuş.
Sık sık takımı
televizyonlara ve gazetelere taşıyan demeçler vererek tüm Türkiye'ye
Yiğidoları tanıtan, Sivasspor'dan bahsettiren de Bülent Uygun'du. Kangal köpekleriyle poz veren, Sivas'ı maçlar öncesi gündeme getiren de Bülent Uygun'du.
Takımı 2 yıl üst üste şampiyonluğa oynatan,
isimsiz kahramanları (Mehmet Yıldız, Musa Aydın, Sezer Badur, Mohammed Ali Kurtuluş, Hayrettin Yerlikaya, Abdurrahman Dereli vs vs)
yıldız yapan da Bülent Uygun'du.
Şimdi kalkıpta
öz evladımız olduğu halde,
Sivas'ı kötüleyen, Sivasspor'u her geçen gün kaos ortamına sürükleyen Rıza Çalımbay ile kıyaslamak yakışmaz.
Hem daha 3 hafta öncesine kadar Rıza hoca'yı övüyordun hocam ! Şimdi gerçekleri görmen beni mutlu etti, teşekkür ediyorum sana.
.