Sen bu rezil, berbat şarkıyı dinledikten sonra utanmıyorsan pes sana artık. Yönetim sevdası senin gözünü kör etmiş. Devre arası Yunus Bülbül'ü forvet diye transfer etseler onu da savunursun sen.
Dostum Yunus Bülbül ile yönetimin ne alakası var onu çözemedim bence yönetim öfken senin Gözünü kör etmiş konu ne sen ne diyorsun.Yunus Bülbül Avukatı Değilim ama abi kendi Çapında bişeyler yapmaya Çalışıyor ben niyete bakarım tamam bana göre şarkı rezil ama zevkler tartışılır Facebook'ta buna süper Beste diyenlerde var.Bence içinden gelmiş yapmış şu takıma bir katkım olsun istemiş Allah Razı olsun ben eleştirmiyorum. Sen alakasız laf kurmuşken unutmadan Bu arada Balıkesir galibiyetinden dolayı bütün yönetimi tebrik ediyorum
En sonunda olay ile ilgili nokta bir konu açılmış. Yunus Bülbül için iyi niyetini al yanına ve Sivasspor'a beste yapmaktan vazgeç kendi yoluna bak diyorum. Benim 4 yaşında ki yeğenim daha güzel beste yapar. Arkadaşların dediği gibi marka değerini kat ve kat düşürür. Allah korusun sosyal medyada büyük sayfalar falan paylaşsa Türkiye'ye rezil olur Sivasspor ismi.
Dostum Yunus Bülbül ile yönetimin ne alakası var onu çözemedim bence yönetim öfken senin Gözünü kör etmiş konu ne sen ne diyorsun.Yunus Bülbül Avukatı Değilim ama abi kendi Çapında bişeyler yapmaya Çalışıyor ben niyete bakarım tamam bana göre şarkı rezil ama zevkler tartışılır Facebook'ta buna süper Beste diyenlerde var.Bence içinden gelmiş yapmış şu takıma bir katkım olsun istemiş Allah Razı olsun ben eleştirmiyorum. Sen alakasız laf kurmuşken unutmadan Bu arada Balıkesir galibiyetinden dolayı bütün yönetimi tebrik ediyorum
Bu şarkı statta çalıyorsa burada sorumlu yönetimdir başka kim olacak? Kaldı ki kimsenin niyetini bilemem ben yaptığına bakarım ve bu adamın yaptığını dinlemeye bile tahammülüm yok o derece berbat bir şarkı yapmış. Dua edelim de kimseye alay konusu olmadan kurtulalım bu adamdan. He ayrıca Ankaralı bir rapçi Gençlerbirliğine şarkı yapmıştı 2 sene önce (Ais Ezhel-Kırmızı Kara) onu dinlemeni tavsiye ediyorum kalitenin nerede olduğunu görmek adına iyi bi örnek.
ALLAH'ını seven bu adamı durdursun. Sivas'ta ne zaman çarşıya çıksam ya kasaptan çıkıyor elinde poşetle, ya da köfteciden vs. Tv58 de iyice suyunu çıkardı bu işin.
Eğerki zor durumda kalmış sıkıntılı, muhtaç bir sanatçıya destek çıkılacaksa, Bir miktar maddi destek yapılarak bu rezalet en kısa zamanda durdurulmalı.
Yazdığı söylediği türküyse müzükse adı herneyse bunu hiçbir sivaslı kabullenemez. Hayrınızı yapın gönderin bu şahsı.