Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Ne acıdır ki, Naci abimiz milletin gönlünde, Sivas'lının gönlünde aklandığını görmek için çıkıp kendisi açıklama yapmıyor. Halbuki Sivas'lı kadirşinastır Naci bey. Çıkıp bir programda çatır çatır gerçekleri su yüzüne çıkartın.
Biz sizin, o penaltıdan dolayı masum olduğunuza inanıyoruz. Maçın atmosferi nedeniyle başkası da olsa kaçırabilirdi. Kısmet öyleymiş demek lazım. Siz o yüzden kendinizi üzmeyin. Bakın, şimdi yıllarca Lige çıkartmaya çalıştığınız takımımız Süper Ligde ve başarıdan başarıya koşuyor. Bunun temelini sizler attınız, içiniz müsterih olsun, rahat olsun.
O yazdığınız mektup bence tarihe geçecek ve yıllarca Sivasspor Kulübü'nün arşivinde saklanması gereken çok önemli bir kayıt. Deniz bey kardeşimizden ricamız bunu noterden kayıtlı olarak Sivasspor Yönetimi ile görüşüp saklanmasını temin etmektir.
Böylesine güzel bir konuyu da paylaştığı için Deniz kardeşimize de ayrıca teşekkür ediyorum.
Yalnız Deniz beyden bir ricamız daha var. Madem bu kadar güzel işlere imza atıyorsun, bizlerin desteğini de alarak, Sivasspor'a emek vermiş, yıllarca hizmet etmiş kişilere, sayısız defalarca formasını giymiş futbolculara kulüp tarafından (hiç olmazsa maça giriş, organizasyon, yemek ve gezi programlarında ücretsiz faydalanacağı) Bedava Hizmet Kartı verilmesi için yönetimle görüşmeni istiyoruz. Hiç olmazsa bu kişiler Protokol Tribününde bedava geçiş kartlarıyla rahat rahat maçlarını izlesinler, o gururu yaşasınlar. Ahd-e Vefa örneği sergileyelim.
Bunu yaparsan ancak sen yaparsın Deniz bey !.. Site olarak ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparız.
.
|
Bu yazına yorum yapmadan önce Deniz ağabeyimi güzel paylaşımı için kutlar, bu paylaşıma Naci ağabeyin ve mektupta ismini gördüğümüz efsane başkanımız sayın Yıldırım'ın fotolarını gerçekten ama gerçekten bende eklemek isterdim. Elimde bulunan 1200 fotodan bulamıyorum ve eminim ki her ikisininde fotoğrafları bende var. Deniz ağabeyim benim birazda olsa bu konularla ilgilendiğimi netten anlayanlardan biri diye düşünüyorum ve bulur bulmaz ekleyeceğime söz veriyorum. Fotolar konusunda yanılıyorsam da şimdiden herkesten özür dilerim. Bu arada Burak Yıldırım(yğn) ile arkadaş olduğum için efsane başkanımız ve bazı konulardan laflıyoruz sürekli. O dönem Sivasspor'u satan kesinlikle yoktur.
Şimdi yazına yorum yapacak olursam değerli Yalçın ağabeyim...
1-) Naci ağabeyin bu zamana kadar etkili bir açıklaması veya konuşması yok. Çıtırdan pıtırdan açıklamalarıda ben şahsen açıklama olarak görmüyorum. Çıkıp Yiğidoya yakısır şekilde konuşması lazımdı.
2-) Deniz ağabeye gönderilen mektub tabiki önemli. Dediğiniz şekilde korumaya alınabilir. Ancak Naci ağabeyle mevcut yönetimimizde irtibat kurmuş ve irtibat kuracak güce sahiptirler.
3-) Sivasspor'a hizmet yapmış malzemeciler, futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler kesinlikle bedava giriş kartı veya bilet talep edemez ve bunlar adına talep edilemez. Mevcut yönetim ''NE ALABİLİRİZ DEĞİL, NE VEREBİLİRİZ'' anlayışında olan kişi veya kişileri yanında görmek istiyor. Ancak davetiye mümkündür. Bu da bilindiği gibi özel günlerde oluyor veya mevcut yönetimin istediği zaman alacağı karara bağlı.
Yani Deniz ağabey veya sen, ben, o, bu, şu... yönetime bu şekilde gidersek istemiş oluruz. Tekrar bilinmeli ki ''NE ALABİLİRİZ DEĞİL, NE VEREBİLİRİZ'' düşüncesiyle şuan ki yönetimin yanına gidebiliriz. (Arada bazı hatalardan dolayı veya kurallar el veriyorsa yararlananlar olmaktadır)
Deniz ağabey, Yalçın ağabey ve değerli Yiğidolar. Bayramınız mübarek olsun.