Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı
beyler, Yönetim bilmiyor siz daha iyi biliyorsunuz. Onlar istifa etsin siz yürütün baskanligi, nasil olur? Agzi olan konusuyor iste.
Gecen sezon yaptigimiz Da Costa transferinde yönetim kac para harcadi bilen varmi? Bilen Yok, cünki herkez Takim Yönetmeyi, oynanan Fifa Manager gibi basit zannediyor. Carlos sanki bilmiyormuydu Sivasspora geldiginde istedigi Futbolculari transfer edemiyecegini? O herseyi göze alarak geldi. Paramizin cok olmadigini o herkezden iyi biliyor siz merak etmeyin carlosu. 5 Liraya bilet almayan taraftari, ben taraftardan saymam kaldiki gelmis burda yönetimi elestiriyorsunuz.
|
güzel kardeşim tabi buda senin yorumun. süper lige çıktığımızdan beri benim hatırladığım bonservisli transferlerimiz;
2.2 m euro da costa
900 bin euro grosicki
600-800 bin euro aatıf (bu oyuncuların performanslarıda ortada)
bunların haricinde yerli oyunculardan ümit kurt 400-500 bin euro civarında(iyi oyuncuya para verince karşılığını aldığımızıda gördük,mesela bucanın kalecisi ömer paraya kıyılıp bu adam bonservisiyle alınsa kalede hiç sıkıntımız olmazdı). hakan arslan, musa sinan yılmazer gibi bir kaç yerli transferimizde bir miktar para ve oyuncu kiralama modeliyle yaptığımız paralı transferler...
geçen sezon ligi 5. bitirdik, topladığımız puanlar ve elde ettiğimiz derece ile ligin en çok para kazanan takımlarından biriydik.(türkiye kupasıda var) hadi geçen sezon başı da costa,utaka, cicinho transferi vardı bunların yıllık ücreti vardı devre arası çok çok ihtiyaç olmasına karşın oyuncu alınmadı anladık. bütçeyi aşdık diyelim.
bu yıl kulübün bütçe planlamasında oyunculara ödenecek primler, yıllık ücreti haricinde hiç mi transfer bütçesi yoktu kardeşim. yine beleş oyuncularla bonservisi elinde adamlarla anlaştık. bir tane kaliteli orta sahaya 2m euro veremeyecek kadar sivasspor güçsüz bir külüp mü?
bu sezon transfere harcadığımız para 150-200 bin euro (musa transferi için). kusura bakmayın ben bu transfer politikasına yalnızca EL İNSAF derim... zira dün akşam r.carlosda mustafa ateşe verdiği ropörtajda sitemini sunmuş. en iyi transferimiz sensin m.ateş diyerek...
takıma her zaman desteğiz inşallah ama bazı gerçekleri de söylememiz gerekiyor. süper ligin en güçlü külüplerinden birisin koskoca sezon başı transfer döneminde transfer bütçen 200 bin euro.......yine yanlış düşünüyor yanlış yorumlar da bulunuyorsam özür dilerim. tek düşüncemiz daha güçlü bir sivasspor görmek.