Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
yönetimi beğenmeyen bir sonraki kongrede aday olsun.
kelleci bey'in eskiden yorumlarını takip ederdim. mantıklı şeyler yazardı. şimdi maalesef şirazesinden çıktı. her fırsatta yönetime sallıyor. merak ediyorum yönetimle kişisel bir sorun mu yaşadı acaba?
mevcut yönetimin el çekmesi ile sivasspor tepetaklak gider evet. bu yanılsama değil, gerçek!
mecnun başkan elli kez çağrıda bulundu. yönetmek isteyen varsa gelsin devredelim dedi. kulübün borcu vs birşeyi yok, kimsenin sırtına yük binmeyecek. çıkın kardeşim yönetin işte ne güzel!!!
|
Öncelikle şirazeden çıkan ben değil yönetimdir.. Eskiden yorumlarımı takîp edermişsin sağol, demek ki şimdi de takîp etmediğin çok belli..
Sizin düşünceniz, yanlış yapsada yönetim kimse doğruları yazmamaz söyleyemez.. Size göre yönetimi eleştiride bulunanların hepsi tukaka.. Sizin gibî düşünenler oh ne ala ne ala.. Çevirin gazı yanmasın diyorsunuz, ama bu yönetim bu şehri küme düşürürse yandı gülüm keten helva..
Ayrıca benim hiç bir yöneticiyle şahsi hiç bir sorunum yok.. Herhangi bir yönetici değil, hiçbirini şahsende tanımam..
Mazallah bu takım bu ligden bu yönetimin basiretsiz ve korkakca yönetiminden düşerse sebastie bey bunun hesabını yönetimin avukatı olarak siz verebîlecekmîsiniz..