Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Yiğido kardeşim,eline yüreğine sağlık ne güzel yazmışşın böyle, bu yazı, dilden dökülen cümlelerin, elin yazması değil, bu yazı kalpden gelen duyguların kaleme dökülmesidir, ALLAH Razı olsun, işte yurdumun insanını bunun için canı gönülden seviyorum, iyiki varsınız.
|
Ben 35 yildan beri Almanya´da yasiyorum.Sunu sana samimiyetimle söyliyebilirim.Bir Avrupa birligi diye tutturmus gidiyorlar ve oraya girmek icin can atan bir kesim var.Türkiye´nin Avrupa birligine girmesi bize bazi seyler katar ama bizden cok seyde alir götürür.Türkiye´nin ortak pazara ihtiyaci gercekten yok.
Biz böyle iyiyiz.Avrupa birligindeki emekliler yilda iki defa zam almaz.Bir zam gören emekli daha ne zaman emekli maasina zam alir Allah bilir.Yunanistan Avrupa birligi diye can atti durumu ortada yoklari oynuyor.
Türkiye´nin ekonomisi su an itibariyle Avrupa´dan cok üstün.Istanbul´a 3. havaalani ve 3. köprü acildigi vakit Türkiye´nin önünde kimse duramiyacak,Almanya bunu biliyor ve resmen korkuyor.Gezi parkini kiskirtanlarin sorumlusu Almanya´dir.
PKK´ya destek veren ve onlarin bugünlere gelmesini saglayan Almanya ve Firansa´dir...