Cevap: Everton Aatif’in peşinde
2 SENARYO VAR sivasspor zorda olsa ligde kalır,atıf sivasdan ayrılır,sivasspor ptt lige düşerse zaten hiç kalmaz,bence atıf sivasdaki misyonunu tamamladı,kötü futbolcumu ?kesinlikle değil,3 yıldır ligde kalıyorsak atıfın sayesindedir,bu yıl bile ligde kalsak yine atıfın sayesinde olacaktır,dışarda herhangi birine sivasın eniyi oyuncusu kim diye sorsanız cevapların çoğu atııf olacaktır,haa özellikle son 1.5 sezondur atıfta hem performans düşüklüğü var,hemde inanılmaz bencillik var,bardağın diğer tarafından bakarsak ,sivassporun bu durumda olmasının yegane sebebi atıfın bencilliğidir,sadece Eskişehir maçındaki lakayıt penaltı atışı,konyada müsait durumdaki texseraya vermediği paslar yüzünden 6 puanımız gitmiştir,ben gitsinmi gitmesinmi tartışmasına girmem ,istesekde istemesekte ,ligde kalsakda ,düşşekte atıf sivası kafasında bitirmiştir,zaten yaşıda ilerledi,premier lige hayır diyecek durumda değil,inşallah hiç değilse 3.5 milyon € ya satılır bu parayı verene yönetim akşamdan evet der,bizi bu ligde tutsunda nere giderse gitsin ,kaç paraya giderse gitsin,arkadaşın teki r.carlosun gitmesinede,sergenin gitmesinede atıfın bencil oyunu sebep olmuştur demiş,aynı düşünüyorum,benimde Trabzonlu olup olmadığım araştırılabilir .
|