Cevap: Sivasspor'un gözü Toraman'da
Rıza Hoca ben Sivaslıyım iki takımım var. Hiç bir takımda forma giymedim. Hem Beşiktaşın hemde Sivasın bende çok farklı yeri var diyerek sempatisini delikanlıca çıktı söyledi. Ayrıca bu takım küme düşerse en çok Sivaslılar olarak beni Hayrettini üzer demişti. Bunlar aklımda kalan replikleri... Ama Sayın İbrahim Toraman ne yaptı o Sivassporlular olarak kutsal sayılan 58 numaralı formayı kaldırdı attı. Seyirci psikolojisini anlamadı. Tamam Profesyonelsin, tamam takımın adına canını dişine takacaksın ama o kutsal numaranında ardında duracaksın. Çünkü öyle Profesyonelsen böylede milliyetçi olman lazım (toprak yönünden) Şimdi şöyle bakıyorum. Mehmet Yıldız Sivaslı değil, Bilica Sivaslı hiç değil. Helal olsun diyoruz bu sayfalardan, Aslansın Kaplansın diyoruz. Neden diyoruz, çünkü bu adamları bu takım bu şehir bir safhaya getirdi. Onlarda bu vefayı o kutsal numaraları taşıyarak teşekkür etti. Bu şehir bazı şeyleri unutmaz, unutmayacakta.. Gün gelecek herşey zamanla yumuşayacak ama ukdesi, sızısı hep baki kalacak. Bizler nasıl Kayseri olaylarında üzüntülerimizi unutmuyorsak bunuda unutmayacağız. ama olan oldu ilerisine bakalım deyip geçiştireceğiz.
Esas mevzuda ise Sayın Toramanın bu takımda asla yeri olmamalı. Sebebi gayet açık. Kendi takımında sayısını unuttuğumuz kavgalar nihayetinde kadro dışı kalmış bu bu bir kaç defa tekerrür etmişken şu huzurlu ortamda, ağzımızın tadını bozmaya hiç gerek yok. Mağlup oluruz, Tüh müh şöyle hata yaptık böyle hata yaptık, ilerisine bakacağız der geçeriz. Ama saha dışında arkadaşlık dostluk futbolcular arasında bozulmaz. -Ki şu ana kadar mağlup da olduk hiç bir sorun yaşamadık.
KALSIN beyler....!!!!!
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|