Cevap: David Texeira Sivassporda
Önce david texeria, sivasspora hayırlı olsun,benim hayalimdeki forvet değil,yada sivassporun derdine ilaç olacak forvet olarak görmüyorum,inşallah yanılırım ,sivassporun yıldızı olur.Yanlız eneramo ve mehmet yıldız hakkındaki görüşlere katılmıyorum,önce mehmet yıldızdan başlayım,öyle nefes nefese kaldığı bir sezonunu hatırlamıyorum,16 yaşında sivassporun formasını giydi ,arada 1 2 takım değişsede 30 yaşına kadar sivassporun formasını başarıyla terletti,sivasspor futbolcu alamazken,rakip bizi 10 luk yapmak üzereyken tek başına mehmet yıldızın mücadele ettiğini biliyorum,sivassporu ptt ligde tuttu,süperlige çıkarttı,süperligde tuttu,şampiyonluğa oynattı,avrupa kupalarına katıldık ,hep mehmet yıldız en önplanda idi,eneramoya gelince ,busezonki performansını 1 kenara koyarsak,sivasspor yine böyle umutsuz vakaa iken sivası ligde tuttu,ertesi sezon avrupaya gitmemize hakemler engel oldu ,yine eneramo önplandaydı,herkes sergen bizi ligde tuttu diyorda,baktığımızda eneramonun kazandırdığı 6 puanla ligde kaldık,[sergen onu kayseride kupada oynatarak bitirdi],sağlam 1 eneramo sivasporun forvet ihtiyacını rahatlıkla karşılardı olmadı ,oynadığı hersezon 12 -13 gol -7-8 asistten aşşağı istatistiği olmayan adamın kalaS,odun,hödük,yarma,yağtulu mu,badigard gibi benzetmelerle horlanmasına katılmıyorum,uzun lafın kısası ,eğer sivasspor süper ligdeyse ençok emeği olan 2 oyuncu mehmet yıldız ve eneramodur,sivasspor tarihinde ençok gol atan 2 oyuncumuzdur .yeni golcümüzde başım gözüm üstünedir,inşallah başarılı olur,son vuruşları ve tek vuruşları çok iyi görünüyor,üstelik öyle tank gibi ağırda değil ,kendisine üstün başarılar diliyorum.
|