Alıntı:
ünisivas Nickli Üyeden Alıntı
gardaş sen SİVASSPORla alakası olmayan suanki iktidar partisini savunan bi yorum yapmısısn. siz ve sizin gibiler olduğu sürece bize değil 25.ooo kişilik stad elimizdekini almasınlar yeter. 10 seneye yakın süperligdesin 100% kalıcı bi takımız ama bu sen hala anlayamamışsın o da senin ayıbın . sen ilk önce SİVASLI ol ondan sonra yorum yap
|
Bak canim,
neye dayanarak bana önce sivasli olmami söyliyorsun bilmiyorum beni tanimadigin halde...
bir spor dali , stad yüzünden bir hemserine sivasli degilsin muamelesi yapiyorsan zaten bu ayip senin degil hepimizin ayibidir !! ayni topraktan cikmayiz cünki...
ikincisi bana politika yapma demissin, takayim iktidarada öbürkilerinede
(stadyum konusunda ). ben politika yapmadim vatandas olarak gönlümden geceni söyledim...
ben burada nasil herkesin yazisini okuduysam saygi duyup fikrimi söylediysem sendende bana karsi aynisini yapmani beklerim...
ama bena karsi, sen sivasli degilsin yok söyle yok böyle yok sen su partidesin demeye kimsenin hakki yok!
düsünceni savnursun okadar...
politikacilar konusuda su nedendir...
dikkat edip okuduysan herkesin yazisini...
bizim sivaslilar asip kesiyor... merakliyizdir zaten yangina körükle gitmeye...
ben bedduanin karsitiyim ! kime beddua edildigi beni ilgilendirmez....
magdem stad istiyoruz ozaman politikacida olmamiz lazim biraz !!!
böyle asip keserek ona buna firca atarak kimseye sevdiremeyiz aksine herkesi karsimiza aliriz...
SIVASLI olarak akilli davranmamiz gerek !!! anlayana güzel kardesim benim.