Alıntı:
Ahwettt Nickli Üyeden Alıntı
Anlama kabiliyetin yoksa benim söylecek sözüm yok. Rıza hoca şenol hoca gibi başarız olsaydı senin gibiler Rıza hocayı sivasa dahi sokmak istmezken Hala Trabzonluların Şenol hocaya nasıl sahip çıktıklarından bahsettim. Sende benim kadar Sivassporlu olmazssın belkide ben 1992 den berri Sivassporun maçalrını asla kaçırmadım (zorunlu olmadıkça vede her yılda kombinemi alırım) Sadece demek istedğim eleştirkende mantıklı olarak eleştirelim. İbarhim TORMAN eskiden Sivas yatırım yapıyordu belki sen değilsende sivaslı işssiz bir kaç genç faydalanıyordu. Ben sizin gibi eğoist düşünmüyorum .Yoksa ne İbrahim Toramanı tanırım nede Rıza hocayı teklif edilen para sana teklif edilse idi belkiyde yayan giderdin
|
Olayı kişiselleştirmeyeceksin bu bir (yok sen yayan giderdin yok anlama kabiliyetin yok falan bunlar terbiyesizce şeyler). Sivasa yatırım yapan herkesin başımızn üzerinde yeri var ama futbol müsabakasında
çirkeflik yapan adan Sivasspor camiasında sevilmez. Sevilmiyorda zaten bu iki. Yazıdığımı anlamamışsın, Şenol Güneş trabzonspor tarafından seviliyor başarısızlığına rağmen orda duruyorsa bu şenol güneşin trabzonsporlu olduğundandır. Rıza sevilmiyorsa buda
SİVASLI olmasına rağmen SİVASSPORLU olamamasındandır.