reklam olduk olacağımız kadar ne gerek var reklama gelen beş çekiyor giden 7yedi kendi reklamımızı kendimiz yapıyoruz bence ACİZ YÖNETİM yazalım futbolcuların gühsüne en güzel reklam olur en azından yönetim görürde utanır alır gerekli adamları AMA HİÇ UMUDUM YOK
admmısınız siz millet takımını savunur sizin yazdıklarınıza bakın beğenmiyosanız desteklemeyin sizi zorla sivaslı yapmadıkya
bizler burda yorum yaziyorsak takimimizi elestiriyorsak takimimizi destekledigimiz icindir onun iyiligini istedigimiz icindir hep onu basarili gormek istedigimiz icindir
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı avare'a Teşekkür Ediyor...
yok kardeş yok ne tanıtımı. bizizm takımda öyle şeyler gördün mü sen hiç. o işleri bursa dan trabzon dan görürüz ancak. biz bal liginde oynuyoruzya ne gerek var forma tanıtımına, imza törenine falan!!!
mahalle takımı olarak goruyosanız desteklemeyın ayrıca bu takım sampıyonluga oynadıgında kac kısı destekledıkı gecen yıl gorduk ortalama 4 5 bın kısıye oynadık macları sımdıde cıkıp bı hazırlık macının sonucuna bakarak laf soyluyosunuz ımrendıgınız takımların hangısı lıgte ust uste bukadar yıl kalabılmıs. Mecnun baskan bıraksın dıosunuz ıns bırakırda Sivassporun ne hala dustugunu kac kısının takıma sahıp cıkacagını goruruz
Aynen katılıyorum hemşerimm başklarından önce Sivaslıyım diyen ve sözde Sivassporlu olduğunu söyleyenelr Sivassporla dalga geçmeye başladılar sanki liğ başaldı herşey bitti de eğer gerçek sivaslıysanız ve Sivassporluysanız önce satadı doldurun bak bkalım nasıl reklam veriyorlar. Bana geleince ben yılıllardır kombinemi alırım ve kombineden öncede bir fiiil biletimi alarak maça giderim
bizler burda yorum yaziyorsak takimimizi elestiriyorsak takimimizi destekledigimiz icindir onun iyiligini istedigimiz icindir hep onu basarili gormek istedigimiz icindir
Kötü olan neyini gördünde eleştiriyorsun. Hangi takım 2.liğden futbolcu almıyorki
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...
arkadaşlar hepimiz sivassporumuzu sevdiğimizden bu yorumları yapıyoruz. bu kadar çok sevdiğimiz zaman da böyle farklı malubiyetleri, yapılmayan transferleri kaldıramıyoruz ve zorumuza gittiği için sitem ediyoruz. yoksa SİVASSPOR TABİKİ CANIMIZ KANIMIZ. bizler gerçek taraftar olmasak, banane be diyip kenara çekilirdik ve 3 isatnbl ş..rfsz den birini tutmayı biz de bilirdik. ama takımımızı candan desteklediğimiz için burada birşeyler anlatmaya eksiklerimizi hatalarımızı söylemeye çalışıyoruz.
Kötü olan neyini gördünde eleştiriyorsun. Hangi takım 2.liğden futbolcu almıyorki
kotu neyını mı gorduk ? su an ne ıyı gıdıyor kı? tek bı dılegımız var o da su antep macını sag saglım atlatmak eger ıyı bı sonucla ayrılırsak bıraz guven gelır enaramo da donerse duzelır bıraz daha umarak beklıyoruz
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR