Cevap: "Kalecimiz mükemmel oynadı"
Olan oldu, takımın yarısı gitmek istiyor dolayısıyla bu sonuçlar normal. Kamil twitter'ına "Tebrikler Galatasaray" yazmış, Eneramo çıkmış "Beşiktaş menajerim ile görüşüyor" diye açıklama yapıyor. Bir tek Borjan ve Aatıf var takımını severek oynayan.
Sivasspor'da takımı sevmeyen oynayamaz.
Öncelikle şunu kabul edelim, orta halli bir anadolu takımıyız ve Sivaslı olmasaydık Sivasspor umurumuzda bile olmazdı. Ne biliyim, Orduspor, Antalyaspor falan gibi. Bu nedenle her yenilgide (bu bir hezimet bile olsa) felaket tellalliği yapanları anlamıyorum.
Burada kastım şu, bazılarınız diyebilir ki Karabük ile Elazığ'a yenilip küme düşersek bu da mı felaket değil? Bence değil, o zaman da takımımız bizi senelerce temsil etti, inşallah tekrar çıkar deriz. Biz Sivaslıyız, bu yüzden Sivasspor'luyuz. Birbirimize ağır laflar etmek yerine birlik olup takımımızı destekleyelim derim.
Dipnot: Rıza Hoca'nın hiç değilse Borjan'ı savunmasını takdir ettim. Bazı futboldan anlamayanlar 6 gol yenir mi diye Borjan'ı suçlu ilan etmeye çalışıyorlar. Hiçbir golde onun suçu yoktu, önünde defans yokken o ne yapsın?
|