Alıntı:
chatlaq Nickli Üyeden Alıntı
@bdumanli gereksiz yere konuyu bu aşamaya getirmişsiniz. Ne sizi tanırım nede babapitonu ama sizin güzel yazılarınıza çokça şahit oluyorum. Size açıkça bir hakaret yokken nerden bunu çıkardınız ve bukadar büyük tepki verdiniz anlamadım. Çocuğu baba parası yemekten tutunda bıyığının çıkmadığına kadar eleştirmişsiniz. Hatta başlığın birazı gözükmediği için tahminlerde bulunan insanları adete zeka özürlü olmakla suçlayıp siz hakaret etmişsiniz ki size bunların zerresi yapılmamışken.
Ne sizi ne diğer arkadaşları tanıyorum ama sizinde belirttiğiniz gibi yaşınız büyük onlardan ama hiç o yaşa uyan cevaplar vermemişsiniz. Sizi daha sakin, sabırlı ve başkalarının görüşüne müsamaha gösteren birisi olarak görmek isteriz.
Bu görüşlerim size saçmada gelirse hadi ordan sende kimsin bana akıl veriyorsun" deme hakkınız da vardır.
Ayrıca canlı yayın konusunda sonuna kadar haklısınız ama belediye bu aşamadan sonra dahil olmaz gibi geliyor bana.
|
Ben seni tanimam etmem kusura bakma ama ben kimseyi zeka özürlü olarak görmem,ama bunu bilerek kasti bir sekilde yaparsa cevabini alir oturur.
Senin savundugun kisi ilk yazimda müsamahali davrandim ,fakat üslup seklinde ayar yapilmasi gerekiyordu bende onu yaptim.Yani gereken neyse yapilmistir.O saygi sinirlarini zorlayan sahisa gelince karsisindaki tanimadigi birine siz diye hitap etmesini ögrenmeli.Ben onun babasi veya arkadasi degilim saygi sinirlarini asana saygisizligini yüzüne vurmak benim görevim.Bundan sonra hic tanimadigi kimselere karsi siz diye hitap etmesini ögrenir.Belediye´nin canli yayin yapmasinin ona olan maliyeti nedirki.Sen talebini belirtirsin yapip yapmamak Belediyenin tasarrufunda.
Saygilarimla.