Alıntı:
cenk5821 Nickli Üyeden Alıntı
Hocanın bu düzenle çıkmasının şuan için hiçbir mantığı yok iyi oynayan takımı bozup hemde defansın belkemiği olan Navratil'i çıkartıp genç Murat'ı mı oynatacak ?
Faty i oynatacağını hiç düşünmüyorum. Adem Koçak bize baya faydalı olacak bir oyuncu belli etti 2 maçta ve Kadir - Adem Koçak ikilisi daha mantklı geliyor.
|
Defansın belkemiği Navratil mi? Süper ligin en kötü stoperlerinden birisinden bahsediyoruz. İnsan olarak sevebilirsin, lakin bizi ilgilendiren şey oynayacağı futbol olmalı. Rakibe karşı nasıl duracağını bilmeyen, ağır, pozisyon almakta çoğu zaman rakip oyunculara karşı başarısız olan bir oyuncu bu kadar övgüyü hak etmiyor. Kadir'i insan olarak ben de seviyorum. Lakin bizi ilgilendiren şey, sahada takıma sağladığı katkıya bakmamız lazım.En azından Faty, Kadir'den hem daha teknik bir oyucu. Bence ikili mücadelelerde de Kadir'den daha başarılı olacağını düşünüyorum. Yediğimiz gol az gibi gözükebilir. Fakat son maçta rakip %100 5-6 tane pozisyon yakaladı. Navratil, Uğur ve Kadir gibi oyuncuların yerine yedekte ki oyunculara şans verilmesinin doğru olacağını düşünüyorum. Bu benim görüşüm, herkesin düşüncesi aynı olacak diye birşey yok.