Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
Arkadaşlar bu kadar kinli bir yaklaşımda bulunmak kim(ler)e ne kazandırır?. Gönülden geçen başkadır, realiteler başkadır. Trabzonsporun düşme ihtimaline inanan kaç kişi var. Sıfıra yakındır. Bırakın şu, takımlar, şehirler arasındaki kırgınlıkları, kindarlıkları... Elimize ne geçer?, kocaman bir hiç... Bu gençleri bu şekilde yönlendirmeye çalışırsak; yazık ederiz diye düşünüyorum...
Akl-ı selim düşünmek varken bu tür yorumların, söylemlerin bizlere, gençlerimize, geleceğimize ne faydası olacak?. Kötülüğü, herkes yapar, yakmayı, yıkmayı herkes yapar. Ama bizler, yapıcı, seven ve sevgiyle yaklaşan olmalıyız ki farkımız farkedilsin... İşte yiğido farkı da bu olmalıdır diyorum...
Düşecek takımlar arasında, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle, trendi aşağı doğru inen Karabük olursa üzülürüm. Malum takımları dize getiren Bakkal hocamın takımının düşmesini istemem...
Kısa ve net: Sivassporum'un adının dahi anılmasını istemediğim bir olayda; kim düşerse düşsün derim... İyi oynayan kalsın... Bu nedenle oy da kullanmadım...
|