Cevap: Yalçın Başkan TRT 1 De
Bizi temsilen giden abimizin en son ne zaman maça gittiğini doğrusu ben merak ediyorum.ts tribün lideri stad boştu diyor adam gibi cevap yok, alen şow yapıyor susturmakda yetersiz kalıyor, sefa araya giriyor sıranı bekle diyemiyor, anadolunun en başarılı takımını temsilen gidiyorsun ve tek bir yönetime laf söyleyip, taraftar yönetimden destek alamıyor, kendi çabalarıyla ayakda durmaya çalışıyor demiyorsun.Bunlar söylenilmeyince insan çok muzdarip oluyor.Tam yeriydi ama giden gitti artık çare yok
Alen olacak şovmen resmen bizim temsilcimize tribün dersi verdi.Meşale yakılmamasına anlam veremiyorum ne demek Allah aşkına.Bunu bilemeyecek kadar tribünde uzak birisimisiniz.Alen çıkıyor yakıldığında karşı takım taraftarı üzerine atılıyor diye cevap veriyor.Serkan diye yanılmıyorsam birisinden bahsedildi.Ona gidiyoruz otobüs ver mazot ver diyoruz veriyor denildi.Peki madem bu kişi bu kadar iyi neden sivasspor bir deplasmana araba kaldırırken 10 araba kaldırmıyor.
Alen bağırarak hatta kin kusarak bizi madara etti.Gazetelerde az yer ayırılmasını isterken bile sefa bize sahip çıktı.Ben de 3 sayfa sivasspor haberi istiyorum diyerek.Alen olacak boş beleş sivassporu karalarken bizim temsilcimiz sus pus oturuyor kocaelispor tribün lideri sivassporu savunup aleni susturuyordu.Allahdan araya Bursa-bjk atışması girdi de bizim bu kadar pasifliğimiz sırıtmadı.
Sivasspor taraftarı yönetimine küs, yönetim taraftarına küs, destek bulamamakdan, sahip çıkılmamakdan şikayetçi diye neden söylenilmiyor.alen olacak kişi bizim hocamıza bölücü diyor, bu duruma tayfun talipoğlu el atıyor.Yapmayın Allah aşkına bu kadar tribünden uzak taraftardan uzak tutum sergilemeyin.Tamam derneğe üye birisi değilim, üye olacak birisi de değilim.Bu eleştirimi bundan yaptığımı da zannetmeyin.Eminin 1967 derneği üyeleri de bundan muzdarip olmuşlardır.Bu işi yapamayacaksanız başkasına bırakacaksınız.ts tribün lideri anadolu ihtilalini yapan takım olarak söze başlıyor.bizim temsilcimiz 3-0 galibiyetimizi vurgulayamıyor bile.sözüne başlarken onun bu sözüne mukabil ersun yanala güzel bir mesaj yollayabilirdi.
sonunda alen şowmen oldu, sefa azize beni dinle mesajı gönderdi, selim bjk bursaya gelemez dedi, diyarbakır geliyoruz dedi, es es reklamını yaptı falan filan.İnşallah bundan sonraki proğramlarda bu olmaz.
|