Bu sezon genel olarak deplasman maclarinda zorlaniyoruz ama son iki deplasman macindan 4 puan topladik. Insallah oftas macini alip zirve mücadelesini sürdürmek istiyoruz.
Sivasspor Oftas deplasmaninda mutlak 3 puan almasi lazim yoksa iyi olmayabilir. Yani hem önümüzdekiler bizle puanlarini fark atarlar. Hemde arkamizdan gelen Takimlar bize yaklasirar.
Onun icin Oftas Deplasmanindan 3 Puan la ayrilmamiz lazim diye düsünüyorum
Bazı Yiğidoların içine düştükleri karamsarlığı bir dereceye kadar anlayabiliyorum, malum oynadığımız futbol son üç maçtır gelecek vaadetmiyor; ancak aşırı karamsarlığı anlamlandıramıyorum çünkü bu hafta oynanan dokuz maçın sekizini ev sahibi ekipler kazanırken deplasmandan puan çıkartan tek takım Sivasspor oldu!
Lütfen olaya bir de bu açıdan bakın ve artık ev sahibi olmanın verdiği avantajın sonuna kadar verimli bir şekilde kullanılmaya başlandığı kritik dönemde deplasmandan aldığımız bir puanın tadını çıkartın!
Haftaya GS ve FB'nin zorlu deplasman maçları oynayacakları gerçeğini gözönüne alırsak iş bu halde deplasmanda Oftaş'tan alacağımız üç puan tekrar Türkiye'nin dikkatini Sivassporumuz üzerine yoğunlaştıracaktır!
İnşallah teknik ekibimiz ve futbolcularımız bu maçta bize özlediğimiz Sivasspor'u izlettirir...