Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.
1.WERNER LORANT 14 23,33%
2.FUTBOLCULAR 4 6,67%
3.YÖNETİM KURULU 0 0%
4.TARAFTARIN MAÇLARA İLGİSİZLİĞİ 8 13,33%
5.YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI 20 33,33%
6.YETERSİZ KADRO 13 21,67%
7.OYUN SISTEMI 1 1,67%
Katılımcı sayısı: 60. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.
Alt 13.03.2006, 21:25   #21
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen runter -->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.

Alıntı:
UMTçarşı Nickli Üyeden Alıntı
Bence %50 taraftar'dan %50 Lorant tan kaynaklanıyor bu benim yorumumdur

VALLA OVDUGUNUZ TARAFTARINIZ BEJEKE YI KURTARANMIYOR DURUM ORTADA....

BİZE GELİNCEE TARAFTAR UZUN SURE GALIBIYET SEVINCI YASAMADIGI HALDE TRIBUNLERI TIKLIM TIKLIM DOLDURDU ERSIYES MACINDADA MUHTESEMDİK....DENIZLI MACINA DAYANARAK BOLE YAZIYORSAN...............

hakkaten senın yorumundur bvişey demıyorum dıyorum !....
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 21:26   #22
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 720 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.

Alıntı:
1967_DERNEK_10UR Nickli Üyeden Alıntı
TEŞEKKÜR EDERİZ SAOL..BU MADDEYİ STADYUMUN YOLUNU BİLEMYEN AMA TARAFTARIM DİYE GEÇİNENLER İÇİN SÖLEYEBİLİRSİN...
vefasızlık ağır oolmuş olabilir ama bir gercek varki ne biz istanbuldaki sivaslılar nede sivasta yaşan sivaslı taraftarlar sence yeteri kadar takımımıza destek verebişliyormuyuz 4 eylül k.erciyes maçı haricinde tıka basa doldumu istanbulda yaptığı maçlarda biz istdaki sivaslılar stadı doldurabildiklmi vefasızlık yok ama ilgisizlik var bunu kabul edelim ve artık bu yanlışlarımızdan dönelim.

ben 1967 taraftar derneğine canı gönülden kutluyorum deplasmanlar yalnız bırakılmıyor takımımız ama sivasta 4 eylülde rakiplerimizi taraftarımızın çoşkusuyla boğmamaız gerek tek eksik 4 eylülde evde maç seyreder gibi seyrediliyor. umarım szölerim yanlış algılanmıyordur çünklü biz hep beraberiz. bu yola baş koyduk aramızda uzak mesafeler yok türkiyenin dört bir taraafında biz varız

NE DESTAN YAZDIK NE EFSANE YARATTIK
SADECE TARİHİ VAZİFEMİZİ YAPTIK............
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 21:29   #23
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1285 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
shadow3458 Nickli Üyeden Alıntı
vefasızlık ağır oolmuş olabilir ama bir gercek varki ne biz istanbuldaki sivaslılar nede sivasta yaşan sivaslı taraftarlar sence yeteri kadar takımımıza destek verebişliyormuyuz 4 eylül k.erciyes maçı haricinde tıka basa doldumu istanbulda yaptığı maçlarda biz istdaki sivaslılar stadı doldurabildiklmi vefasızlık yok ama ilgisizlik var bunu kabul edelim ve artık bu yanlışlarımızdan dönelim.

ben 1967 taraftar derneğine canı gönülden kutluyorum deplasmanlar yalnız bırakılmıyor takımımız ama sivasta 4 eylülde rakiplerimizi taraftarımızın çoşkusuyla boğmamaız gerek tek eksik 4 eylülde evde maç seyreder gibi seyrediliyor. umarım szölerim yanlış algılanmıyordur çünklü biz hep beraberiz. bu yola baş koyduk aramızda uzak mesafeler yok türkiyenin dört bir taraafında biz varız
ABI BEN SANA BİR ÖRNEK VERİYİM BİZ BU İŞİN İÇİNDEYİZ..ERCİYES MAÇINDA TARAFTAR İYİ DENDİ NİE PEKİ..TAKIM KAZANMAK İÇİN OYNADI ATAK OYNADI..TARAFTARA MAÇIKAZANACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ..AMA ÇOĞU MAÇTA HEP DEFANSA ÇEKİLDİK..GELEN TOPU GELİŞİ GÜZEL UZAKLAŞTIRDIK..TARAFTARI TRİBÜNDE UYUTTULAR..ZATEN TARAFTARDAN ŞİKAYT EDİYOZ BİRDE TAKIMIN BU TÜR HOŞ OLMAYAN OYUNU EKLENİNCE NORMALDE TRİBÜNLERDE BUNA AYAK UYDURUYOR..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 21:34   #24
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 720 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
1967_DERNEK_10UR Nickli Üyeden Alıntı
ABI BEN SANA BİR ÖRNEK VERİYİM BİZ BU İŞİN İÇİNDEYİZ..ERCİYES MAÇINDA TARAFTAR İYİ DENDİ NİE PEKİ..TAKIM KAZANMAK İÇİN OYNADI ATAK OYNADI..TARAFTARA MAÇIKAZANACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ..AMA ÇOĞU MAÇTA HEP DEFANSA ÇEKİLDİK..GELEN TOPU GELİŞİ GÜZEL UZAKLAŞTIRDIK..TARAFTARI TRİBÜNDE UYUTTULAR..ZATEN TARAFTARDAN ŞİKAYT EDİYOZ BİRDE TAKIMIN BU TÜR HOŞ OLMAYAN OYUNU EKLENİNCE NORMALDE TRİBÜNLERDE BUNA AYAK UYDURUYOR..
ilk olarak sözlerimi yanlış algılaamdığın için teşekkür ediyorum sana bizde yıllar boyunca bu işin içinde olduk size hak veriyorum herşey zamanla daha güzel olacak nasip olursa ilk yılımız ligde acemilik hem takımımızda hem taarftarımızda var artık biz 2.lig takım taraftarı değiliz biz 1.lig takımı taraftarıyız seni öpüyorum hayırlı akşamlar diliyorum bizim gönlümüz sizle unutmayın..

NE DESTAN YAZDIK NE EFSANE YARATTIK
SADECE TARİHİ VAZİFEMİZİ YAPTIK............
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 21:37   #25
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1285 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
shadow3458 Nickli Üyeden Alıntı
ilk olarak sözlerimi yanlış algılaamdığın için teşekkür ediyorum sana bizde yıllar boyunca bu işin içinde olduk size hak veriyorum herşey zamanla daha güzel olacak nasip olursa ilk yılımız ligde acemilik hem takımımızda hem taarftarımızda var artık biz 2.lig takım taraftarı değiliz biz 1.lig takımı taraftarıyız seni öpüyorum hayırlı akşamlar diliyorum bizim gönlümüz sizle unutmayın..
ABI NİE YALNIŞ ANLIYIM..BİZ BURDA ÇÖZÜM ARIYORUZ..SİVASSPOR HEPİMİZİN..38 SENE BEKLENDİ SÜPER LİG İÇİN..EWET BİZ SÜPER LİGDEYİZ VE HERŞEYİN BİR BEDELİ OLDUĞU GİBİ SÜPER LİGİNE BİR BEDELİ VAR AMA BİZ ÇOĞ TAKIM TARAFTARINDAN DAHA İYİYİZ...BEN BUNUN ÖRNEKLERİNİ ANKARA VE İSTANBULDA Kİ MAÇLARDA YAŞADIM..
Alt 13.03.2006, 21:50   #26
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar yanliş anmayan amabu anket biraz zamanlama olarak yanliş değilmi??? yani çok kritik haftalara girdik..hocayi da değiştirmiyeceklerine göre artı bu oyuncularda giymeyeceğne göre..birlik beraberliğe ihtiyac olan bu günlerde bu anket ..sanki biraz huzursuzluk yaratir gibi geldi bana..belki de yaniliyorum ama...bence tepkileri sezon sonuna birkin,çünkü bu saaten sonra bişey değişmeyecek..sadece huzur bozulur!!zaten camiada stres başladi..bide şimdi bunu tartişmayalim!
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 22:03   #27
hüseyin karaca
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 hüseyin karaca ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence hafta içinde Denizli maçına hazırlık yapılmamış.DEPLASMAN maçlarında rakibini orta sahada oynatmayacaksın.
hüseyin karaca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 22:24   #28
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1478 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

bence bunlardan hicbiri istikrarsizligin sebebidir.ya daha yeni ciktik 1.lige yeni takimiz ilk sene bunlarin yasanmasi normaldir.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 22:42   #29
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
fatih_98 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yanliş anmayan amabu anket biraz zamanlama olarak yanliş değilmi??? yani çok kritik haftalara girdik..hocayi da değiştirmiyeceklerine göre artı bu oyuncularda giymeyeceğne göre..birlik beraberliğe ihtiyac olan bu günlerde bu anket ..sanki biraz huzursuzluk yaratir gibi geldi bana..belki de yaniliyorum ama...bence tepkileri sezon sonuna birkin,çünkü bu saaten sonra bişey değişmeyecek..sadece huzur bozulur!!zaten camiada stres başladi..bide şimdi bunu tartişmayalim!
ne alakası var kardeşim ortada bir istikrarsızlık var... Herşeyin üstünü kapatmakla olmaz... Gerçekleri konuşmak çözüm üretmek lazım?
Alt 13.03.2006, 23:27   #30
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

Alıntı:
fatih_98 Nickli Üyeden Alıntı
ASLINDA ÇOK GEÇ KALINMIŞ BİR TESPİT TARAFTAR AÇISINIDAN ZATEN BİZİ 12 HAFTALIK BİR GERİLEME DÖNEMİ GEÇİRDİ.BU SAATTEN SONRA NE HOCAYI DEĞİŞTİEBİLİRİZ NEDE TRANSFER YAPABİLİRİZ ANCAK KENDİMİZ ÇALAR KENDİMİZ OYNARIZ...
Konu Kapatılmıştır