Maçın uzatmaları da dahil 1 dakika 13 saniye geçmiş ve penaltıya takılmışlar hala. Ne zevk veriyor ama böyle acı çekmeleri. Lig Tv'yi Orduspor maçında yuhalamadınız, eleştirmediniz, protesto etmediniz ya size inanamıyorum Yiğidolar !..
Neden organize olamadınız, bu şerefsizleri rezil etmediniz?
.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
maç sonu stada bağlandılar spiker ve yorumcunun suratları görmeliydiniz
futbolda ençok zevk aldığım ensanteneler özellikle büyütülmüş semt takımlarıyla maç yaparken seyircilerinin şımarık bişekilde alkollü şekilde stada 5 çekeceğiz işaretleriyle hava yapıp girip maç sonunda ... olmalarını çok seviyorum yalaka yazarlarının rakibe saygı duymayan yorumlarında sivasspor diye takım yokmuş gibi yazan maç sonunda 50 kişinin tecavüzüne uğramış gibi ağzı yüzü terli üzgün bitkin hallerini görmek seyircilerinin tırnaklarını kemirmeleri bana büyük zevk veriyor bunu daha öncede yapacaktık hakemler izin vermediler kısmet bugüneymiş
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maçın bitiminden sonra galatasaray'ın acısını paylaşan Lig tv maçla ilgili en ufak bir yayın, bir yorum, bir program yapmamaktadır. Bu kadar yanlı bir yayıncılık anlayışı olur mu? 25 milyon cimbomlu varsa 7 milyon da yiğido var. Onların hiç mi hatrı yok ? Deminden beri 10 dakikalık yayından sonra maçla ilgili yayın arıyoruz fakat bir türlü yayın göstermiyorlar. Lig tv yi protesto ediyorum. Bence herkes üyeliğini iptal ettirmeli.
yanlışın var kardeş maçtan sonra kıvanç ile röportaj yapıldı spor yazarlarıyla röportajlar vardı sivas tan iyi derecede bahsedildi sen izlemedin heralde
Adamlarda moral mi kaldı ki hepsi ...te döndüler. Ne yorum yapacaklardı. RIZA'nın YİĞİDOLARI, SİVAS'ın YİĞİDOLARI kendini aslan sanan G.Saray'ı yendiler mi diyecekti? Kapak olsun kapaaakkkk!!! Ne büyük mutluluk ALLAH'ımmm çok şükür bu günleride gösterdinya bana ALLAH'ım. Darısı diğer turlar da (turu geçerlerse şe...siz) F.Bahçe ile Trabzon i...lerine...
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...