yaptığınız tüm yorumlarınızı ilgi ile okuyup takip ediyorum. O güzelim yorumlarının arasına biraz dokunaklı siyasi görüşe yer vermeseniz inan tadından yenmez bir yorumlarınız olacak
Hatta bu Muammer kardeşim bir gün Sivas'a gelir de bir bardak çay içer miyiz? diye de düşünmüşlüğüm olmuştur.
Yalan mı abi yalan mı .. SAnki Sivasspor kafirin takımı, bizi hala dinsiz imansız olarak görüyorlar. Ama en son seçimde en yüksek oyu alan şahsın en büyük destekçisi seçimlerde Sivas oldu .. Bu kadar desteğe bakan çıkarmamıza rağmen bu deyyeslar hala aleyhimize yazıyorsa ben Sivaslı olsam o şahsa oy versem üzülürüm, ağlarım. Açık konuşalım .. Aynı şeyi yap bakalım Fenere Gs ye Bjk ye heyyy yavrumm adamı öttürürler öttürür ..
Takımımızın galibiyetini gölgelemek için ellerinden geleni yaptılar. Dün bu kendini bilmezlerle beraber maç sonrası yayını izleyen var mı bilemem. sanki Sivasspor takımı bu oyunu oynamadı. ben sivasspor a gönül vermiş bir kişi olarak tavrımızı ve sivaspor galbiyetinin sosyal medyada yer aldırtmamız gerektiğini düşünüyorum. fanatik günden bile yapmamış. fotomaçta satır bile yok. amk da sivasspor haberlerine girmeden göremezsiniz. sabah ın gazete manşeti belli. ntvspor gs ve fener maçlarıya meşgul. kaç oyuncumuza bu maç içinde kaç darbe vurdular. veren bir Allah kulu yok. herkes bence bir hafta boyunca facebook, tweeter, instagram v.b. sosyal medya unsurlarında bu galibiyeti yazmalı ki tepkimizi görsünler.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı nefhret_58'a Teşekkür Ediyor...