Alıntı:
ec58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor taraftarları bugün ağız birliği etmiş Aydınları suçluyor. Futbolun içine Aydınlar mı etti yoksa Karadenizden ince ayarlı emniyet teşkilatımı, Valiyi şike şahidi olarak dinleyecek kadar basiretsiz, Misafir takıma verilen yemeği iddiasına destek yapacak kadar ahmak savcılar mı?
İbrahim Akın a para verilirken fotoğraf çekecekleri yerde suçüstü yapsalardı, Türk futbolunun bugün yaşadığı Kaos olmazdı. Siyasi abileri seçim var diye müsaade etmediler herhalde.
Yetkisini kullanıp medyadaki haberlere göre savunma hakkı vermeden cezaları kesseydi, küme düşmüştük çoktan.
Antifenerlilik adına Sivassporu düşünmeden yorum yazmayın lütfen.
Yaşanan süreçte Mehmet Ali Aydınların Sivasspor a Hiçbir zararı olmamıştır. Başka biri olsaydı Sivas çoktan düşmüştü. Hemde suçsuz yere... Siz aydınları suçlamaya devam edin ben bir Sivassporlu olarak Allah razı olsun diyorum...
|
Antifenerlilik çerçevesinden bakılarak yazılan bir yazı değildi iyi okumamışsın sanırım kardeşim. Basiretsiz bir yönetimin, ülke futbolunu (bak ne diyorum ülke futbolunu diyorum buraya dikkat, Fener'i, Sivasspor'u demiyorum) ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? UEFA ne hakla bizim iç işlerimize karşıabilir ki? Avrupa'ya rezil ettiler bizi. Haltı Fener yediyse, Trabzon yediyse, Beşiktaş yediyse sen kesersin cezasını. Kimseyi karıştırmazsın. Haa, ilk paragrafta ki cümlelerine katılıyorum. Karadeniz birliğinin ve bir takım kişilerin parmağı olduğu inkar edilemez.
Ama, Sivasspor adına da 7 aydır, bir kaos, bir sıkıntı, bir leke.... Takım yine çok iyiymiş ki, ayakta durmasını bildi. Buda Rıza hoca ve yönetimin sağlam duruşuyla oldu. "
Yaşanan süreçte Mehmet Ali Aydınların Sivasspor a Hiçbir zararı olmamıştır" demişsin de bu süreçte hakemlerin eyyamcılığını, verdiği zararları (Karabük, Eskişehir, Beşiktaş, Kayseri maçları sadece birkaç örnek) nasıl görmezden gelebiliyorsun?
.