Değerli Genç arkadaşlarım...Bu hafta bildiğiniz üzere çok önemli bir maçımız var...Ve tribünde takımımıza elimizden gelen desteği herzaman verdiğimiz gibi bu hafta da vermek zorundayız...Bizler Sivassporun sadece iyi gününde yanında olan taraftar grubu değiliz...Ve bu maçta özellikle sizlere yani liselilere ve üniversiteli yiğidolara herzamankinden fazla ihtiyacımız var...Tribünlere gelin ve bizler ile beraber 4 Eylül stadını şenlik alanına çevirelim ve takımımız ile beraber olarak bu maçtan alnımızın akı ile çıkalım...
Liseli arkadaşlar maça gelmek isterlerse Lise67 başkanımız Uğur kardeşimiz ile irtibata geçsinler....
ben yaşladım yaf sesim cıkmıyor biz sivas 3.ligdeyken görevimizi yaptık ses kalmadı. biz birinci lige cıkarttık bağıra bağıra. SİVASın yiğitleri gösterin kendinizi eğer bu takım düşerse hakkımı helal etmem
ben yaşladım yaf sesim cıkmıyor biz sivas 3.ligdeyken görevimizi yaptık ses kalmadı. biz birinci lige cıkarttık bağıra bağıra. SİVASın yiğitleri gösterin kendinizi eğer bu takım düşerse hakkımı helal etmem
yaşım : 27
HAYDAAAAAAAA OLMADI SENIN GIBI DUSUNENLERIN SAYISI ARTTIKCA DESTEK AZALIYOR !...... LUTFEN !!!!