Cevap: Gelecek Sezon Hesap Ve Analizi
stain rumuzlu yiğido kardeşim, Sivasspor'un başarısı için harcadığın o güzel emekler için bir taraftar olarak teşekkür ederim, ama biz ne yazarsak yazalım ne çizersek çizelim yönetim bildiğini okuyor, ama bir yerde onlara da kabahat bulmuyorum, çünkü maddi gücümüz belli, evvela iğneyi kendimize batıralım, çuvaldızı yönetime.
Yönetim neredeyse bedava kombineler satıyor yeteri kadar talep yok, 15 bin kişilik stadyum hiç bir zaman dolmadı dolmaz da, nedenine gelince, Sivas'ta doğmuş büyümüş Sivas'ın ve Sivaslı'nın ekmeğini yiyenler kendi sehrinin takımını bırakıp, rakip takımın renklerini dükkanına asıyorsa, Sivaslı diye geçinenler, kendi şehrinin takımını bırakıp, FB, GS, BJK takımlarını tutarken, Sivasspor, yenilmiş, küme düşmüş hiç umurunda olmazken, Sivasspor'u seyretmek ve desteklemek yerine kavehaneyi tercih eden gençler varken, istediğimiz transferi yapamıyor diye yönetimi nasıl tenkit edebiliriz.
Ayağımızı yorganımıza göre uzatmayıp borç içinde yüzseydik daha mı iyiydi, birde böyle düşünelim dedim, tabii ki kendi fikrim.
|