Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Yazık oluyor Sivas'a
Aslında 2.devreye girerken ,sivassporun ligde kalma şansı çok fazlaydı,maalesef devre arası transferleri pekde tuttu diyemiyorum,bi txsera idare eder ,omaride yeni yeni adapte oluyor,taneseden ve huseyinden cacık yok,ayrıca hoca değişikliğinide olumlu kullanamadık ,sivassporun bugünkü durumda olmasının tek nedeni hocaların yetersizliğidir,forvet ve sol açık eksikliğidir,bunu son 3 yılda bitürlü gideremedik,matematiksel olarak umut devam ediyorsa umut var demektir,bazı arkadaşlar düştük,niye uğraşıyoruz,ne gerek var destek olalım,seneye güçlü döneriz filan diyorlarda,onların sivasspor geçmişiyle ,sivas sevgisiyle alakalarının olduğunu düşünmüyorum ,düne kadar 3 büyütülmüş takımı tutarken halaada o takımları tutan , aradada sivassporluyuz diye geçinen tipler,sorsan sivasspor hangi yıl düştü,nasıl düştü,niye düştü,düşünce hemen çıktımı,bu düşüş sivassporun kaç yılına maloldu,bilemezler,sivasspor düşerken taraftarların nasıl 1 pskolojide olduklarını ,nasıl bir surat ifadesi taşıdıklarını hatırlamazlar,sivasspor 3.lige düştü tam 13 14 yıl, belki köy takımlarıyla mücadele etti,bu sürede Giresun belki 4 5 defa düştü çıktı,kayseri düştü ertesi sezon çıktı,rize düştü ertesi sezon çıktı,elazığı düştü ertesi sezon çıktı,örnekleri çoğaltabiliriz,düşme kelimesini ağızınıza alırken tekrar düşünmek lazım ,düşmek kolaydırda geri düştüğün yere çıkmak çok zordur,enazından sivasspor için çok zordur,aşşağıda 18 takım var hepside süper lig mücadelesi veren takımlar,oralarda şampiyon olmak çok büyük maddi güç,çok güçlü kadro,çok kabiliyetli hoca,çok büyük taraftar desteği,çok büyük tff desteği,çok büyük siyasi destek gerektirir,şehrin bütün halinde kenetlenmesini gerektirir,sivasda bu özelliklerin hiçbiri yoktur ,onedenle küme düşüp 17 takımla şampiyonluk mücadelesi vermektense ,şurda kazanılacak 6 galibiyet sivassporu bu yıl süperligde tutar,düştük diye moral bozmak yerine ,matematiksel olarakşans devam ettiği müddetçe destek olmak önemlidir,eğer mantık şu ise yaw eskişehiri yenememişiz,mersini yenememişiz ,gidipte ts yimi yenecez,kasımpaşayımı,akhisarı mı,gençlerimi,fb yimi ,bjk yimi diye düşünenler çok yanlış düşünüyor,sivasspor eğer isterse ,kalan 10 maçıda kazanacak güçtedir ,tek tek bana maç analizi yaptırtmayın şimdi,yine tekrar ediyorum destek olacaksanız trübüne giderek destek olun,olmayacaksanız ALLAH rızası için sezon sonuna kadar susun yaw ,harbiden bu şehrin insanından utanıyorum,nefret ediyorum ,beni sivasla bağlı kılan sadece sivasspordur,sivasspor olmasa ,sivasda sizin olsun,o bulunmaz hint kumaşı sivasın milletide ,sizin olsun ,şimdi kurtuluş savaşı olsa, ben Sivaslıların olduğu timede,,bölüğede ,orduyada girmem 10 maçın 6 tanesi evinde, 5 tanesini kazan ,deplasmandan 1tane kazan yeterr ,bu imkansız değil .
|