Selam Arkadaslar su an yardim sms i yapmak icin canatiyorum ama almanyadan bu isi nasil yapabilirim lütfen birisi ilgilensinki hemen su isi bitirelim ,ve inanin bence cok basarili olacaktir buna inanin .
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Sivas-Power'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaslar yurt disindanda mesaj gönderebiliyormuyuz aciklama yaparsaniz seviniriz (yoksa yurtdisindakiler buna cok üzulecek onlari bu firsatdan mahrum edemezsiniz)
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gardasin.58'a Teşekkür Ediyor...
Bu hafta (pazar günü) Trabzon maçında açıklanacak gibi geliyor bana tam olarak... avea,turkcell,vodafone 3 içinde mi geçerli, bir mesaj ne kadar, yurt dışından da geçerli mi sorularına açıklık getirilecektir.....
BIRAZ AYRINTI VERINSENE
BILGISI OLAN YOKMU
YURT DISINDAN NASIL SMS ATACAGIZ
INSALLAH TÜRK ISI YAPIPDA YURT DISINDAKILERI UNUTMAMISLARDIR
CÜNKÜ BIZ TÜRKLER BÖYLEYIZ
BEYPINARLI58
Bu Konuda abdullah58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
kaç kontür gideceği o kadar önemli değil sadece destek zamanı.. Fakat ayrıntılı verilse haber daha iyi olur mesela mesaja boşmu yazacağız istersek başka şeylerde yazabilirmiyiz bu ayrıntıları verirseniz haber daha sağlıklı olur...Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
ben sms attım ama bana cevap olarak :BAĞIŞ KAMPANYASI YALNIZCA FATURALI HATLAR İÇİN GEÇERLİDİR.İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.SİVASSPOR DERNEĞİNE ULAŞMAK İÇİN 0346 226 41 80 :[COLOR="Blue"]yazıyor[/COLOR]
vallaha ben ne olduğunu anlamadım.neden kontorlüler gönderemiyor?buna acil bir önlem bulmaları lazım çoğumuzun kartları kontorlü tüm yetkililere seslenerek kontorlu olanlarada ayrı sms açsalar bari.fautralı hat kullananlar ise yiğidolara destek vermelerini bekliyoruz
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı burak_baykal'a Teşekkür Ediyor...