Öncelikle,
Olimpiyat Stadı' na gelerek takımımıza destek olan tüm hemşehrilerimizi içtenlikle tebrik ediyorum.
Sivas' tan gelen bu kardeşlerimizi de kalpten kutluyor ve alınlarından öpüyorum.
Taraftarlarımızın arasında coşkulu ve gırtlağım yırtılırcasına bağırarak maç izlemeyi çok arzu etmiştim ancak, görevim ve konumum gereği maçı protokolden izlemek zorunda kaldım. Ama gözüm hep karşı tribünde ve hemşehrilerimizdeydi.
Maç boyunca taraftarımızın coşkusu ve desteği çok güzeldi. Maçın bazı bölümlerinde yağmur - dolu karışımı yağış nedeniyle geçici sirkülasyon yaşanmasına rağmen, yağış sonrasında açan güneşle birlikte, sahada oyuncularımız; tribünde de hemşehrilerimiz ışıldayarak göz kamaştırıyordu.
Artık takımızın ve hemşehrilerimizi yeniden eski günlere dönmesini görmek hakikaten keyif verici.
Mecnun Başkanıma, yönetimimize, sahada ter döken oyuncularımıza, tribünde kenetlenen hemşehrilerimize (özellikle
Sivas' tan gelen vefakar kardeşlerimize) bizlere bu güzellikleri yaşattıkları için en içten duygularımla teşekkür ediyrorum.
Not :
2008 Yılında yine bir
Olimpiyat maceramızda aşağıdaki yazıyı yazmıştım.
Bu vesile ile tekrar sizlerle paylaşmak istedim. Ancak, bu sefer
ÜÇLÜ İTTİFAK' tan ne ses ne de soluk vardı.
GÜÇLÜ İTTİFAK ise yine gür sesle kükrüyordu...
))
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16025
.
.
.
.