Alıntı:
Ahmet Tevfik Nickli Üyeden Alıntı
2007 / 2008 Türkiye Türksel Süper Ligi fikstür çekimi bütün kulüplerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.
Özelliklede Sivasspor'umuz açısından başarılı bir sezon olmasını gurbetteki bir yiğido olarak canı gönülden diliyorum.
Süper ligdeki bu 3.yılımızda 1970'li yıllardaki bir hatıram gözlerimin önünde tekrar canlandı.
Adanademir Spor Kulübü ile girişilen şampiyonluk yarışında son iki maça gelinmişti.Karşıyaka ile yapılan maç sırasında Naci ile penaltı atışından yararlanamış ve 0 - 0 berabere kalmıştık.Son haftayada girilirken şampiyonluk
avucumuzun içinde kayıp gitmişti.4 Eylül Stadyumundan ayrıldıktan sonra gözyaşlarıma artık hakim olamıyordum.Hıçkıra hıçkıra ağladığımı gören bir teyze
hiç tanımadığı birini teselli etmeye çalışıyordu.O teslli ettikçe bendeki ağlayış daha da çoğalıyordu...
Aradan geçen uzun yıllar hüznülerin yerini artık sevinçlere bıraktı.
Gurbetten sılaya sevgi ve saygılarınla.
Ahmet Tevfik
|
bu olayi babam da anlatir ben de dinlerim. bu kadar trajik bi olay olmaz. Kaptan naci takimi satmis maalesef.. 90 dakka tek kale oynayan sivas ta bi turlu golu bulamamis. kacan penaltinin ardindan tum stat olum sessizligine burunmus...Tabi o Naci penaltiyi yavasca kaleciye teslim ettikten sonra Sivasta daha barinamamistir tahminimce...