Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 21.11.2007, 23:05   #21
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

A Milli Takım, Şenol Güneş zamanından sonra beklenilen yükselişi devam ettiremedi.İlk önce Avrupa Şampiyonası elemelerinden sonra Dünya Üçüncüsü olduğumuz Dünya Kupası elemelerinden safdışı olununca 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerini geçmek elzem olmuştur.Ancak gruplar arasında en kolay grupta yeralmamıza karşın basit takımlar karşısında çok kolay puanlar kaybedilmiş;Yunanistan ve Norveç deplasmanlarında rakip takım oyuncularının hatalar yapmaları ve Milli Takım oyuncularımızın şahsi gayretleri sayesinde puanlar kazanılmıştır.İşin kolay ve basit tarafını ecel terleri dökerek geçmek zorunda kalmışızdır,birilerinin sahte gözyaşları dökerek ve duygu sömürüsü yaparak insanları kandırmaya hakkı yoktur.Asıl işin zor ve çetin tarafı şimdi başlamaktadır ve aynı yöneticilerle,teknik adamlarla bu kısım aslında pek umut vaadetmemektedir.Kendi takımlarında haftalarca ilk 11de oynamayan oyuncular sahaya çıkarılacaktır;Süper Ligdeki Teknik Direktörlere nispet yapar gibi davranılmaya devam edilecektir;nerde Galatasaray forması giymiş oyuncu varsa formsuz bile olsa oynatılmaya devam edilecektir;yanlış yerde yanlış insanlar oynatılmaya devam edilecektir.Zamanın beni haksız çıkarması umut ederim ama aynı şeyler sürmeye devam edecektir.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2007, 23:09   #22
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BEN BU MİLLİ TAKIMI ALKIŞLAMIYORUMMM. HAK VE ADALETİN OLMADIĞI BİR YERDE BEN YOKUMMM.İSTERSE MİLLİ TAKIM OLSUN. UYURGEZER SEMİHH SAHADAA AMA BİZİM EVLEDIMIZZ AVRUPAİ SANTRAFORR MEHMET YILDIZ DIŞARDAA. EĞER MEHMET OLSAYDI ADAMLARI İLK 30 DAKKADA BİRİTMİŞTİK. BU YÜZDEN BEN ALKIŞLAMIYORUM ARKADAŞAR.İSTERSENİZ BANA VATAN HAYİNİ DEYİN.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 21.11.2007, 23:10   #23
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Milli takımımızın Avrupa Şampiyonasına gitmesini ecel terleri dökerek, kalbim sıkışarak tanık olmanın buruk sevincini yaşıyorum. Ama maç içinde ve sonrası görüntülerde bazı noktalar gewrçekten çok canımı sıktı. Neler mi bunlar
1. Bu takım sanki ulusoy ve fatih terim takımı halkine gelmiş gibi bir görüntü veriyor. Oyuncu tercihlerinde zaten saha içinde belli olan bu durum artık her alana yansımış. Ulusoy maç bitiyor ağlıyor, duygu sömürüsü yapıyor, sen ağlamayacaksın ağlama hakkın yok. Sn Fatih terimin kızları eşi ekrana yansıyor maç biter bitmez, bize ne onlardan, 70 milyonun takımı mı yoksa terim ailesinin mi...
2. Trabzona başkan adayı olan bir insanın takımla birlikte futbolcularla yanyana koridorlarda ne işi var, hayretler içinde izledim. bu kişi federasyonda görevli mi ki bu yerlere rahatça girebiliyor. Maçın bence en önemli ayrıntılarından biri budur.
3. Bosna kalemize gelmedi, gelse bu hale düşmüş bir takıma gol atması içten bile değildi. Maçın dostane (!!!!) geçtiğini gözlerimle gördüm, bu yüzden bu maçın sonucunu başarı saymak kafamızı kuma gömmektir.
4. Milli takımda oynamak için 4 zübüklerde oynamak gerekliliğini bu akşam da ispat eden bir Milli Takım hocası, yönetimi kesinlikle sorgulanmalıdır. Arda oyundan çıkana kadar topu ezdi, olumlu tek hareket yapmadı, yerine aldığı Tuncay topu görünce şaşırmasına rağmen oyuna girebiliyordu. Neden Mehmet Yıldız gibi bir oyuncu oyuna alınmaz bunu açıklayacak bir futbol otoritesi varsa alnını karışlarım, Mehmet Yıldız ın youna alınmaması futbola ve bu ülkeye saygısızlıktır, işini bilmemezliktir...
4. Bu maçın ali sami yen yerine adam gibi desteğin olacağı Bursa, İzmir,,Ankara, Sivas, Kayseri gibi bir şehirde oynamak gerekirdi. İstanbulun en kötü zeminine sahip ( maçta şut atamıyordu oyuncularımız , en kötü tribünlerine sahip, en az seyirci kapasiteli stadında bu maçı oynamak bir rezalettir, bir fiyaskodur, bir işini yapmamazlıktır, işine saygısızlık ve 70 milyona saygısızlıktır.
5. O anons yaptırmaya çalışan ve bunu yapayım derken oyuncuları strese sokan,ayaklarının dolaşmasına sebep olan insanı ve onu o işle görevlendiren zatı merak ediyorum. İnsan psikolojisinden bu kadar anlamayan, yönetim kültürüne sahip olmayan bu kişiler takıma en çok zarar veren kişilerdir. (haydi sefa diyor o kim acaba ) Çok kızgınım, bize bu zor anları yaşatmaya, bu sıkıntıları çektirmeye kimsenin hakkı yok......Ersun Yanal ı gönderen medyamız sus pus olur şimdi, kafasını kuma gömer ve Sn Fatih Terimi göklere çıkarır.
Yazık oluyor ülkeme, ülkemi benden daha çok sevdiklerini milli maç ayarlamakla kimse ispat etmeye kalkışmasın istiyorum...
Sadece futbol izlemek istiyorum, kirlenmemiş HAK VE ADALET duygularının her şart ve zeminde önde tutulduğu bir MİLLİ TAKIM istiyorum....
TEK SEVİNCİM TÜRK BAYRAĞININ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA OLMASI
GERİSİ BOŞ

SEMİH VE SABRİYİ OYNATAN HOCA MEHMETİ SIRF MİLLİ TAKIMA ALDI DESİNLER DİYE ALMIŞ OLMASI

ÖRNEK HAKAN BALTA GS OLMASA ALIRMIYDI VEYA SEMİH FB OLMASA ALIRMIYDI HAYIR YAZIK MEHMEDİME ÇOK YAZIK

130,000 BİN YTL AYLIK 400 MİLYON EURO PRİM ALACAKSIN SONRA ÇOK STRES ÇEKDİK DİYECEKSİN BİZLER 500-700-1000 YTL NE STRESLER ÇEKİYORUZ BUNLAR UNUTULMASIN O FORMA İÇİN OYNMAYAN PARA İÇİN OYNAYANLARA LANET OLSUN

MALTA MOLDOVYAYA TAKIL BOSNA MAÇINI ZAFER OLARAK YAŞAT VE AĞLA
BİRİLERİ BİZLERİ ÇOK APTAL GÖRÜYOR

BEN HALEN DİYORUMKİ ULUSOY İSTİFA
Alt 21.11.2007, 23:13   #24
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

ARKADAŞLARRR. TEKRAR SÖYKLÜYORUMMM. BANA İSTERSENİZ VATAN HAYİNİ DEYİNNNN. HAK VE ADALETİN OLMADIĞI BİR ORTAMDA BEN YOKUMMM. UYURGEZER SEMİHH SAHADAA AMA BİZİM ÖZ EVLADIMIZZ AVRUPADA BİLE EŞİ ZOR BULUNAN MEHMET YILDIZ DIŞARDAA.. BU YÜZDEN BU GÜNKÜ MAÇTAN DOLAYI SEVİNEMİYORUM. KISACASI HAK VE ADALET YOKKKKKKKKK... YOKKKKKK YOKKKKKK.
Alt 21.11.2007, 23:16   #25
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLARRR. TEKRAR SÖYKLÜYORUMMM. BANA İSTERSENİZ VATAN HAYİNİ DEYİNNNN. HAK VE ADALETİN OLMADIĞI BİR ORTAMDA BEN YOKUMMM. UYURGEZER SEMİHH SAHADAA AMA BİZİM ÖZ EVLADIMIZZ AVRUPADA BİLE EŞİ ZOR BULUNAN MEHMET YILDIZ DIŞARDAA.. BU YÜZDEN BU GÜNKÜ MAÇTAN DOLAYI SEVİNEMİYORUM. KISACASI HAK VE ADALET YOKKKKKKKKK... YOKKKKKK YOKKKKKK.
gerçekler herzaman haklıdır ve sende haklısın aynı konudayız çünkü
Alt 21.11.2007, 23:18   #26
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1512 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

Ohh be sonunda büyük bir turnuvaya katilabildik. Gönül isterdi ki Mehmet Yildizi, Sedati ve Hayrettini sahada görmek ama olmadi, önemli degil. Önemli olan 3 puan ve Avrupa Sampiyonasina katilabilmemiz
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2007, 23:18   #27
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

KAZANDIK ALLAHIN İZNİYLE.İNŞALLAH DAHA İYİ YERLERE GELİRİZ.COK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR.BİRDE ŞU TAKIM İÇİNDE HAK EDENİ OYNATSALAR DAHA GÜZEL OLACAK.MEHMET YILDIZ GİBİ BİR FUTBOLCUYU HİÇ OYNATMAMASI BENİ ÜZDÜ.EURO 2008 DE İYİ OLURUZ İNŞALLAH...
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 22.11.2007, 00:00   #28
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ohh be sonunda büyük bir turnuvaya katilabildik. Gönül isterdi ki Mehmet Yildizi, Sedati ve Hayrettini sahada görmek ama olmadi, önemli degil. Önemli olan 3 puan ve Avrupa Sampiyonasina katilabilmemiz
yavvv kardeşimmm nasıl önemli değğilll. mehmet yıldız olsaydı maçıjn sonuna kadar stresmi yaşardıkk. uyurgezer senm,ihh sag-hada ama avrupai santraforr mehmet yıldız oyna girmiyorr. nası önemli değillllllllll. kafayı yiyecem yaaa.bu takımm fatih terimin ve haluk ulusoyun takımı unutmayınnn..
Alt 22.11.2007, 00:30   #29
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Serhatcan , yasa kardesim aynen sana katiliyorum , yaw ben semihi sahada gormiyorum bile , maçta bir sut çekmedi birde yanindaki nihata kiziyor allahin ök.zü. Ben bu maçta arda ve aurelio hariç hiç birini begenmedim . Bu terim de bir gol attik diye defansa çekiliyor sonrada golu yedikten sonra yeniden oynamiya basliyor yazik sana yazik .
Ama olsun ne mutlu turkum diyene
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 22.11.2007, 02:08   #30
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

Avrupa sampiyonasinda Türkiyemize basarilar .....