Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !
Alt 10.12.2007, 13:46   #21
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !

HOCAM İNŞALLAH HER HAFTA 3 PUAN ALARAK BİZİ KÜME DÜŞÜR BOŞ VER ŞAMPİYON OLMAYALIM OLMAYACAKSAKDA , ÇOK AKILLI BİR AÇIKLAMA AKŞAM CANLI YAYINDA DİNLEDİM BRAVO DEDİMM
Alt 10.12.2007, 14:06   #22
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sağol hocam,oyun kurma becerin kadar mütevaziliğinde çok güzel,onur verici,bizleri onurlandırdınız.Hepinizle gurur duyduk.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 14:34   #23
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hocamız anlayan anladı derken şunu demek istedi:
"biz ne şike yapıyoruz, ne maç satın alıyoruz, ne de şu hakem maçı yönetsin bu hakem yönetmesin diye hakem ayarlıyoruz"

"biz onurumuzla duruyoruz, sonuna kadar mücadele edicez ama şampiyon olamayacağız"

"ligimizde, ne yazık ki onurlu bir duruş sergileyen takım ne şampiyon olabilir ne de bunu hadefleyebilir"

teşekkürler bülent hocam. mesajınızı umarım federasyon anlamıştır.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 14:38   #24
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

hocamızı gönülden tebrik ediyorum Türkiye Ligindeki en iyi hoca sensin şu an Bülent Hoca...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Şampiyon Olabiliriz
Alt 10.12.2007, 15:12   #25
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil Şampiyon Olabiliriz

UYGUN TEMKİNLİ
Denizlispor maçından sonra hakeme tepki göstererek, “Şampiyon olmayacağız” açıklaması yapan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Maçlarımızda adil bir yönetim istiyoruz. Bunu anlatmaya çalıştık. İddialı konuşarak kendi futbolcularımızı baskı altına almak istemiyorum. Kocaelispor’da oynarken, şampiyonluk şansımız doğmuştu. O dönem birçok futbolcuya daha sezon bitmeden transfer teklifleri geldi. Basının abartısı oldu ve neticede biz şampiyonluğu kaybettik. Burada yaşadığım acı tecrübeyi kendi takımıma yaşatmak istemiyorum. Sivasspor olarak rakamsal anlamda 4 büyüklerle boy ölçüşemeyiz ama mücadelemizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” dedi.

Uygun, devre arasında Mehmet Yıldız ve bazı oyuncuların gönderilip gönderilmeyeceğinin belli olmadığını ifade ederek, “Biz önemli oyuncularımızı tek bir şart ile satarız. Buradan gelecek para ile şu an tesislerimizin eksiklerini kapatma ve şehir merkezinde kurulacak elişveriş merkezi ile kulübe kalıcı gelir kazandırma adına olabilir. Aksi takdirde futbolcu satmayız” diye konuştu.

Cuma günü oynayacakları Galatasaray maçını da değerlendiren Uygun, “Son derece zor bir karşılaşma olacağının bilinci içerisindeyiz. Biz öncelikle kendi futbolumuzu oynayarak oradan iyi bir netice ile dönme amacındayız” şeklinde konuştu.

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 15:33   #26
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Çok İyi Bir Futbol Dersi Sergiledik Teşekkürler Hocam Teşekkürler sİVASSPORLU oYUNCULAR tEŞEKKÜRLER sivasspor YönETİM ve EMEĞİ GEÇEN HERKEZ
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 16:00   #27
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden anlamıyorsunuz arkdaşlar şampiyon olmayacağız diye futbol federasyonuna sesleniyor.maçı tv den seyrettim kalecileri dışarda topu elle tutuyor.sarı kart veriyor inanılmaz bir şey.bu hareket heryerde kırmızı karttır.mehmet yıldızı kalecileri biçiyor devam ediyor.böyle terbiyesizlik nerde görülmüş.yazıklar olsun bu gönülsüz korkak hakemlere.
bende o atağın olduğu kalenin tam arkasındaki tribündeydim maçta ve ben herkes gibi kalecinin ceza alanı dışında topu elle kestiğini gördüm ve haklı olarak her kes gibi büyük tepki gösterdim hakeme ama akşam tvden aynı pozisyonu izlediğimde kalecinin elle oynamadığnı gördüm yani pozisyon temiz bence,ama bu hakemi kurtarmaz orada yanlışta olsa bi düdük çaldın tamam ama ya gösterdiğin karta ne demeli,bu düdüğün sonu dünyanın her yerinde kırmızı karttır ve hakem yanlışını başka bir yanlışla kapatmaya çalışarak asıl yanlışı yaptı bence,düdüğü çaldığın an kırmızıyı göstereceksin kardeşim o pozisyonda.mehmet yıldız biçildi diyorsun ama o posizyonda da hiç bir şey yoktu bence,mehmet mehmet gibi olsaydı dün zaten denizli tarihi fark yerdi.Ama gerçektende dün bilhassa ilk yarıda inanılmaz kötü bir hakem vardı sahada,ilk yarı boyunca çaldığı 40a yakın düdükle oyunu soğuttu. bu denizlinin işine yaradı sivassporlu oyuncularıda fazlasıyla agresifleştirdi,tempo düştükçe düştü,bir atak bile yapamadı takımlar,çünkü atak yapacak kadar zaman bulamadılar çalınan bu düdkler sayesinde.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 16:58   #28
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BÜLENT HOCAM SANA ŞEHİR OLARAK ÇOK GÜVENİYORUZ VE SONUNA KADAR ARKANDAYIZ.BİZİM HAYALLERİMİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRSÜN.SEN GÖNLÜMÜZÜN EN SICAK YERİNDESİN

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 17:58   #29
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch --->: DENİZLİ DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZDÜK !

Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden anlamıyorsunuz arkdaşlar şampiyon olmayacağız diye futbol federasyonuna sesleniyor.maçı tv den seyrettim kalecileri dışarda topu elle tutuyor.sarı kart veriyor inanılmaz bir şey.bu hareket heryerde kırmızı karttır.mehmet yıldızı kalecileri biçiyor devam ediyor.böyle terbiyesizlik nerde görülmüş.yazıklar olsun bu gönülsüz korkak hakemlere.
Hemşerim çok güzel bir noktaya dikkat çekmiş. Eğer orda Süleymano topu eli ile kesmese o kesin goldü. Gole giderken yapılan faul, elle kontrol kırmızı karttır. Ve o dakikada Denizli zaten üç oyuncu değiştirme hakkını kullanmıştı. Bu kadar olur başka diyecek birşey yok.
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007, 18:31   #30
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Gerçekten de, Güvenç KURTAR yönetimindeki Denizlispor, çözümü zor bir paradoks gibi.
Bütün otoritelerin ortak kanaatlerinin, Ters Futbol oynadıkları noktasında birleşen bir ekip.
Bu maçımız öncesinde de bize her daim ters gelen bu takımın için endişelerimiz yok değildi.
Kazanma psikozu ve ardından Liderlik sendromu da bu maçta kendisini iyiden iyiye hissettirdi.
Ne zamana kadar ? İlk yarı bitene kadar.
Da Vinci Şifresi' ni andıran bu düğüm 2. yarıda çözülmedi bence.
1. yarıda gevşetildi, devre arası soyunma odasında Uygun bir şekilde çözüldü.
2. yarının hemen başında içimizi Aydınlatan bir eda ile Musa tarafından salıverildi
ve son dakikada da bizim bıcırık İlhan' a öyle bir ilham geldi ki, bıdıl bıdıl gidip,
Ummadıkları bir şekilde dev bir yürekle son sözü söyledi.
İşte o son sözden sonra 4 Eylül Stadında yiğidolar,
Leonardo Da Vinci' nin Mona Lisa' sına nazire edercesine mutluluğun resmini çiziyorlardı.

İlhan' ın son andaki son sözü; aslında yeni bir düğümdü.
Biz çözmesini bildik, bundan sonrakiler nasıl çözerse çözsün...?
Bana ne...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla