Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı
Neden anlamıyorsunuz arkdaşlar şampiyon olmayacağız diye futbol federasyonuna sesleniyor.maçı tv den seyrettim kalecileri dışarda topu elle tutuyor.sarı kart veriyor inanılmaz bir şey.bu hareket heryerde kırmızı karttır.mehmet yıldızı kalecileri biçiyor devam ediyor.böyle terbiyesizlik nerde görülmüş.yazıklar olsun bu gönülsüz korkak hakemlere.
|
bende o atağın olduğu kalenin tam arkasındaki tribündeydim maçta ve ben herkes gibi kalecinin ceza alanı dışında topu elle kestiğini gördüm ve haklı olarak her kes gibi büyük tepki gösterdim hakeme ama akşam tvden aynı pozisyonu izlediğimde kalecinin elle oynamadığnı gördüm yani pozisyon temiz bence,ama bu hakemi kurtarmaz orada yanlışta olsa bi düdük çaldın tamam ama ya gösterdiğin karta ne demeli,bu düdüğün sonu dünyanın her yerinde kırmızı karttır ve hakem yanlışını başka bir yanlışla kapatmaya çalışarak asıl yanlışı yaptı bence,düdüğü çaldığın an kırmızıyı göstereceksin kardeşim o pozisyonda.mehmet yıldız biçildi diyorsun ama o posizyonda da hiç bir şey yoktu bence,mehmet mehmet gibi olsaydı dün zaten denizli tarihi fark yerdi.Ama gerçektende dün bilhassa ilk yarıda inanılmaz kötü bir hakem vardı sahada,ilk yarı boyunca çaldığı 40a yakın düdükle oyunu soğuttu. bu denizlinin işine yaradı sivassporlu oyuncularıda fazlasıyla agresifleştirdi,tempo düştükçe düştü,bir atak bile yapamadı takımlar,çünkü atak yapacak kadar zaman bulamadılar çalınan bu düdkler sayesinde.