işte bu yüzden anadoludan şampiyon zor çıkar diyoruz.varın siz düşünün devlet kanalı da istanbulun yalakalığını yaparsa anadolu kulüplerinin sözü şu ligde ne kadar geçer.
sen 15 ytl lik maç ücretine çok diyeceksin,bir 15 ytliyi bile sivasın maçına hak görmeyeceksin,50 ytl formaya vermem diyeceksin,sonra da trtnin sivasspora büyük haklar vermesini isteyeceksin...yok öyle!!
insanların istedikleri trt'nin sivasspor'a ayrıcalık saglaması değil tum super lig takımlarına eşitlik sağlaması... yani fenerbahçe maçını gösteriyorsan sivasspor maçınıda göster sivasspor maçını gösteriyorsan seyircisi olmayan oftaş'ın maçlarınıda göster çünkü sen devlet kanalısın devlet hiç bir zaman hiç bir şeye taraf olmamalıdır. sen çalışıyormusun bilmiyorum ama ben her sene devlete vergi ödemek zorundayım ve ödüyorum da hem benim vergimlerimle kanal kurucaksın hemde bu kanal da taraf olucaksın adam kayıracaksın ne güzel istanbul be... trt'nin reyting kaygısı yok, reklamlardan para kazanma derdi yok zaten özel kanallar yeterince konuşuyor 3 büyükleri tamam onların yaptığıda yanlış ama onlara laf söyleme imkanın yok sadece izlemezsin buda senin dediğin gibi fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış olur ama trt bunu yapmamalı pazar günü akşam stadyum programında o haftanın tüm maçlarını göstermeli ve eğer yorum yapılacaksa hepsine eşit davranılarak yorum yapılmalıdır yani kısaca trt'nin yaptığı yanlıştır ve bu yanlışa tepki vermek için önce gidip 15 ytl bilet alıp sonrada 50 ytl ye forma almak gerekmez trt'ye tepki göstermek senin Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak hakkındır ve karşılığında hiç bir şey yapmana gerek yoktur...
Önlerine spiker efendiler renkli toplar koyuyorlar ya. Sonrada biz her takıma eşit mesafede yaklaşıyoruz diyorlarya. Sonra bizim maç geç saatlere kalıyor. Sabahda Müdürden azar işitiyoz. Bu saatte nerede kaldın diye... EEeee TRT nin yüzünden diyemiyoruz bizde. Müdürüm çocuk uyutmadı deyip suçu bizim uşağa atıyoz...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Önlerine spiker efendiler renkli toplar koyuyorlar ya. Sonrada biz her takıma eşit mesafede yaklaşıyoruz diyorlarya. Sonra bizim maç geç saatlere kalıyor. Sabahda Müdürden azar işitiyoz. Bu saatte nerede kaldın diye... EEeee TRT nin yüzünden diyemiyoruz bizde. Müdürüm çocuk uyutmadı deyip suçu bizim uşağa atıyoz...
evet benzer bahaneler pazartesi günleri bendede mevcuttur...
KESİNLİKLE KATILIYORUM TRT TAM BİR ADELETSİZLİK İÇEREİSİNDEDİR BİZİM ÖDEDİGİMİZ ELEKTİR FATURALARININ TRT KATKI PAYI YANİ HIRSIZLIGINADA BİR SON VERİLMELİ ACABA VATANDAŞIN HABERİ VARMI HER ELEKTRİK FATURASINDAN ALINAN TRT PAYI TAMAMEN HIRSIZLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEGİL SORARIM SİZE ELEKTİRİK FATURASINDA TRT PAYININ NE İŞİ VAR ADALETMİŞ PEHHHHHH
insanların istedikleri trt'nin sivasspor'a ayrıcalık saglaması değil tum super lig takımlarına eşitlik sağlaması... yani fenerbahçe maçını gösteriyorsan sivasspor maçınıda göster sivasspor maçını gösteriyorsan seyircisi olmayan oftaş'ın maçlarınıda göster çünkü sen devlet kanalısın devlet hiç bir zaman hiç bir şeye taraf olmamalıdır. sen çalışıyormusun bilmiyorum ama ben her sene devlete vergi ödemek zorundayım ve ödüyorum da hem benim vergimlerimle kanal kurucaksın hemde bu kanal da taraf olucaksın adam kayıracaksın ne güzel istanbul be... trt'nin reyting kaygısı yok, reklamlardan para kazanma derdi yok zaten özel kanallar yeterince konuşuyor 3 büyükleri tamam onların yaptığıda yanlış ama onlara laf söyleme imkanın yok sadece izlemezsin buda senin dediğin gibi fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış olur ama trt bunu yapmamalı pazar günü akşam stadyum programında o haftanın tüm maçlarını göstermeli ve eğer yorum yapılacaksa hepsine eşit davranılarak yorum yapılmalıdır yani kısaca trt'nin yaptığı yanlıştır ve bu yanlışa tepki vermek için önce gidip 15 ytl bilet alıp sonrada 50 ytl ye forma almak gerekmez trt'ye tepki göstermek senin Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak hakkındır ve karşılığında hiç bir şey yapmana gerek yoktur...
demek istediğim o değil..bizler sivaslılar olarak kendi takımımız sivasspora ne kadar sahip çıkıyoruz,hakettiği değeri ne kadar veriyoruz ki başkalarının değer vermesini bekleyelim..biz stadımıı dolduralım,formamızı alalım,büyüyyelim büyüyelim öyle ki her sene şampiyonluğa oynayalım..o zaman bakayım nasıl vermeyecekler bizim maçımızı..herşey bizim elimizde...biz sivas olarak 15 ytlyi çok görürsek,onlar da 5 dakkayı çok görür..olay bundan ibaret..trt nin yaptığı tabi ki adil değil ama önce bir kendimizi eleştirileim,bu takıma ne kadar sahip çıkıyoruz sorusuna evap verelim, sonra trt yi eleştiririz..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.