Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sen O Küfürleri Haketmedin...!
Alt 28.10.2008, 08:40   #21
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart Sen O Küfürleri Haketmedin...!

Turkcell Süper Lig´in 8´inci haftasınan açılış karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşan ve zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başaran Sivasspor´un milli futbolcusu Mehmet Yıldız, Beşiktaş taraftarına sitem etti.

Mehmet Yıldız, “O küfürleri hak edecek ne yaptım” dedi.Karşılaşma sonrası Beşiktaş taraftarlarının küfürlerine maruz kalan ve bir hayli üzüldüğünü söyleyen Sivasspor’un milli futbolcusu Mehmet Yıldız, “Beşiktaş kulübü büyük bir camia bunu herkes biliyor. Ama karşılaşma sonrası yaşanan olaylar beni çok üzdü. Ben de her futbolcu gibi formasını giydiğim takımın başarısı için çıktım futbolumu oynadım. Ama karşılaşma sonrası Beşiktaş tribünlerinin bana küfür etmesine bir anlam veremedim. Ben o küfürleri hak edecek ne yaptım anlamadım. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Takımımın başarısı için oynamak ve gol atmak en doğal hakkım”dedi.

BEŞİKTAŞ’A KARŞI 3’ÜNCÜ GOLÜNÜ ATTI
Beşiktaş’a daha önceki sezonlarda 2 gol atan milli futbolcu Mehmet Yıldız, bu maçta da siyah beyazlı ekibin filelerini havalandırdı. Mehmet, 2006-2007 sezonunda İstanbul’da takımının 1-0 kazandığı maç ile geçen sezon Sivas’ta 2-1 yenildikleri karşılaşmada 1’er gole imza atmıştı. Attığı golle takımının İnönü Stadyumu’ndan 1 puanla ayrılmasını sağlayan Mehmet, bu sezon 5’inci golüne imza attı. Bu sezon Kocaelispor, Bursaspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarında 1’er kez fileleri havalandıran Mehmet Yıldız, Beşiktaş maçını da boş geçmeyerek gol krallığı yarışmasında haftaya önde giren 5 gollü Bursaspor’lu Sercan Yıldırım’ı da yakaladı.
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Mehmet Üçledi !
Alt 28.10.2008, 21:05   #22
durufuba
Acemi Yiğido

durufuba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 durufuba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Mehmet Üçledi !

mehmet bu her besiktas macında gol atarak 23 lücekk bu sene de gol krallıgıının en buyuk favarilerinden
durufuba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Mehmet Üçledi !
Alt 01.11.2008, 18:14   #23
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Mehmet Üçledi !

Fenerbahçeli yöneticilerin, geçen haftaki Beşiktaş-Sivas maçından sonra başkan Mecnun Otyakmaz ile gizlice buluştukları ve Mehmet Yıldız'ı istedikleri ileri sürüldü. Otyakmaz'ın golcü futbolcuyu satmaya ikna olduğu öğrenildi

Ara transferde kadrosunu yerli-yabancı yeni isimlerle takviye edecek olan F.Bahçe transfer düğmesine erken bastı. F.Bahçe yönetimi, geçen yıldan bu yana yakından ilgilendiği Sivassporlu Mehmet Yıldız için geçtiğimiz günlerde yeniden harekete geçti. Sivasspor kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve kurmayları ile geçen haftaki Beşiktaş- Sivasspor maçından sonra İstanbul'da bir araya gelen sarı-lacivertli yöneticilerin, güçlü fiziği nedeniyle "Tank" diye anılan Mehmet Yıldız için cömert bir teklifte bulundukları öğrenildi. F.Bahçe'nin Mehmet Yıldız'a karşılık paranın yanı sıra futbolcu da önerdiği ve Otyakmaz'ın bu cazip teklife sıcak baktığı belirtildi.

Yaklaşık bir saat süren görüşme sonunda tarafların prensipte anlaştığı ve el sıkıştığı kaydedildi. Sivassporlu yöneticilerin, daha sonra konuyu teknik direktör Bülent Uygun'a anlattıkları, başarılı teknik adamın da "Acele etmeye gerek yok. Devre arasına kadar vaktimiz var. Bu sürede konuyu tüm detaylarıyla düşünür, kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederiz" karşılığını verdiği vurgulandı. Bülent Uygun'un, Mehmet Yıldız'la da görüştüğü ve bu oyuncunun "Fenerbahçe'ye gitmeyi kim istemez" demesi üzerine transfere yeşil ışık yakmaya hazır olduğu ifade edildi. 27 yaşındaki Mehmet Yıldız'la G.Saray da uzun süre yakından ilgilenmişti.

Formayı giymişti
Mehmet Yıldız, 5. haftada oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası sarı-lacivert formayı giymiş ve takım arkadaşı Murat'a dönerek "Nasıl? Yakıştı mı?" diye sormuştu.
YILMAZ ŞENOL
Foto mactan alimma bir haberdir
umarim dogru degildir;:(
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2008, 11:00   #24
58bbp58
Yeni Yiğido

58bbp58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 58bbp58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız ın 3 gölü atmasına bende onun kadar sevindim.hakkaten çok güzel goller attı.
58bbp58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2008, 11:07   #25
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

DAHA NE ÜÇLER , NE ON ÜÇLER BEKLİYORUZ...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mehmet, Üçledi