Geçmişte yaşanan bazı sıkıntılı olayların olması hepimizi derinden etkilemiştir.Artık bu sıkıntılı olayları bir kenara koyup önümüze bakmamız gerekiyor.
Tüm takımlara çicekli karşılamanın yapması gerçekten güzel bir uygulama,bu uygulamanın içerisinde bulunmamız bizide çok mutlu ediyor.
her iki takım taraftarı arasındaki gerilimin tek nedeni o zamanki basiretsiz, beceriksiz ve aynı zamanda trabzoncamiasının ağırlığını kaldıracak kapasitesi olmayan ts başkanı ve yönetimidir...kendi başarısızlıklarını bu yolla örtmeye çalışmışlardır...şu andaki ts yönetiminin öncekine oranla daha tutarlı ve sağduyulu bir çizgide olması hem sivas adına hem de trabzon adına sevindirici...
sivasspor liğlere renk getirdiği gibi ,centilmenliği ve misafirpeverliğiylede tüm takımlara örnek olmuştur.bu sezon sivassporun getirdiği güzellikleri diğer takımlardada görüyoruz.kayseride ikamet eden bir hemşehriniz olarak sivaspor camiasını ve yiğidoları canı gönülden kutlarım.
BEN trabzon un baskaninin aciklamasini hos bulurken tebrik etmek icin mac sonucundada ayni alcak gonullulugu gostermelerini bekliyorum ANADOLU INSANINA YAKISAN bir mac bekliyorum
Bu Konuda Stephan Battal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...