Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı
neler olacağını hep beraber görelim...ama şunu unutmaki gesenin bir puan önündeyiz şu an...şampiyonluk şansınızın bizden çok olduğunu sadece gesenin şakşakçılığını yapan istanbul basını söylüyor...biz onlar gibi düşünmüyoruz...sizi sivasa bekliyoruz...sivaslının konukseverliğini bir kez daha gösterip gollerle uğurlayacağız sizi inşallah...
|
şu an şampiyonluk şansı olarak insanların önde olduğunu düşünmesi kadro kalitesinden kaynaklanıyor ki benim yukarda söğlediğim bambaşka bir şey eğer son 6 haftada oynadığı oyunu devam ettirirse galatasaray sivasspor 2 maçı kazansada şampiyon olur sonuçta bu takım fenere karşı kadıköyde kaybetmesine rağmen defalarca şampiyon oldu kadro kalitesinin etkisi büyük nese geçelim bu olayları benim anlatmak istediğim sivasında en az galatasray veya fener veya trabzon kadar şansı var fakat galatsarayın kadro avantajı var ve bu kadro avantajı aydının gelmesiyle sizin içinde kesinlikle olacak kısacası ben yukarda galatasaray ve sivasın şansları bu transfer sonrası eşit olacak dedim ve trabzon fener ve beşiktaşdan bu iki takımın 1 adım önde olduğunu belirtmeye çalıştım.çünkü Aydının kanatlardan beslediği bir mehmet yıldız 2 katı performansla oynaycak,bunun yanında aydın dikine oynayan bir oyuncu ve çok hızlı ve bir çok özelliği var bugün fatih terim dahil galatasaray alt yapısını görmüş olan bütn teknik direktörler aydının ardadan daha yetenkli olduğunu kabul ediyorlar ve fikrimce bülent hoca aydının kumaşını onu nasıl yetiştireceğini çok iyi bilen bir insan.
Küçük bir ek daha yapmak istiyorum ben size saygı gösterip takımınızın ismini tam ismiyle yazarken sizin galatasarayın ismini çeşitli kısaltmalarla yazmanız cidden hoş bi durum değil sonuçta ne kadar sevmesenizde saygı en önemli değerdir.