Annemin Babam sivasli oldugundan dolayı
Her zaman kendimi Sivasli olarak gördümm
2.Lig deyken bile sorduklarında hangi takimlısın diye Gururla Sivasspor derdim
2.kez sorarlardı büyük takımlardan hangisi diye
yine cevabim aynı olurdu: Sivasspor..
yıllar geçti yine sorular aynı ve cevap bu sefer daha gururlu bi şekilde Sivasspor oldu..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ericcoo'a Teşekkür Ediyor...
Çok Farklı Bir Duygu...Neden Bende Bilmiyorum...Yüreğimden Gelen Çok Acayip Bir Duygu...Hani Derler Ya Aşık Olunca Yüreğin Pır Pır Eder Onu Görünce Kalbin Yerinden Çıkıcakmış Gibi Olur Onu Göremiyince Üzülürsün Sıkılırsın Gitmek İstersin Yanına Ama Gidemezsin....Onun Yanında Olamadığın Zamanlar'da Hayat Sana Bir İşkencedir Elin Kolun Bağlıdır...Benimkide Aynen Böyle Birşey...
Maça Giittiğim Zaman Hayatımın İlk Aşk'ı Hayatımın Anlamı Sahaya Çıkar O Andaki Mutluluğumu Hiç Bir Yerde Yaşamam...20 kişide Olsak 30 kişide Olsak Haykırırız Sevdamızı Yanımızda Binlerce Kişi Oturur Az Kişiyiz Diye Umursamazlar Ama 30'da Olsa 50'da Olsa 10' kişi'de Olsa Sayımız Bu SEvdanın 10 Binlere 100 Binlere Bedel Olduğunu Fark Edemezler...Biz Herşeye Rağmen Haykırırız SEvdamızı Çünkü Bizim SEvdamız 100 Binlere Bedeldir...
Dedim Ya Yazının Başında.... Onun Yanına Gidemezsin Elin Kolun Bağlıdır İçinde Mükemmel Derecede Bir Özlem Vardır..Gitmek İstersin Önüne Engeller Çıkar...
Tv'de İzlersin Maçı Ama Çok İçin Buruk.... Gol Olur Kimsenin Boynuna Sarılamazsın Özlem Dolu Hasret Dolu Bir Tebessümle Kalkarsın Ayağa Alkışlarsn Sevinirsin İçinden Haykırırsın Sevgini...
Gurbettesindir Çıkarsın Sokağa Yine İçinden Haykırırsın Sevgini....Ama Birde Güzel Yanı Vardır..Giyersin Formanı KEndini Yanlız Hissettiğinde Taktığın Atkını Takarsın Üstünede Kırmızı Montunu Çekersin Çıkarsın Sokağa....Emin Adımlarlar Yürürsün Herkese Sevdanı Gösterirsin...İşte Üstümdeki Renkler Bu KAlbimdeki Arma Benim SEvdam Dersin...Dertlerinin Yükünden Kamburu Çıkmış Veli Bile Dimdik Yürür Hani Derler Ya Yürüyüşü Ölümü Korkutuyor Tam Öyle Olmasadan O Misal...Çünkü SEvdamı HAykırıyorm Renklerimle İçimden Sessiz Derinden Sağlam Bir Çığlıkla...
Uzun Lafın Kısası : ÇOK SEVİYORUM , ÇOK SEVİYORUZ....HAYATIMIN ANLAMISIN...NE PARA,NE PUL,NE KARI,NE KIZ...SEN OL YETER !!!
ŞİMDİLİK SESİZCE HAYKIRIYORUM SEVDAMI AMA GÜN GELİCEK BU SESSİZ HAYKIRIŞLARINDA ACISININ ÇIKARTCAM....
ŞUNU UNUTMAYIN ; ARTIK BU BEDEN NARKOZU ALDI (ALLAH KORUSUN) AMATÖRE BİLE DÜŞSEN HER ZAMAN PEŞİNDEYİM PEŞİNDEYİZ...
BİZE BU GURURU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SİZE MİNETTARIZ
SİVASSPORUMMMMM !!!!!!
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
neden sivasspor...
1- YILLARIN ÖZLEMİ VAR ONUN İÇİN
2- EN ÇOK SİVASSPOR İSTİYOR ŞAMPİYONLUĞU ONUN İÇİN
3- ALDATMACA YOK SİVAS NEYSE O RİYAKARLIK SEVMEZ ONUN İÇİN
4- SİVASIN BİR SİSTEMİ VAR VE TIKIR TIKIR İŞLİYOR ONUN İÇİN
5- SİVASLI NOLURSA OLSUN HER ŞEYİYLE YÖNETİMİN YANINDA ONUN İÇİN
6- SİVASLI TEKNİK DİREKTÖRÜNE ÇOK GÜVENİYOR ONUN İÇİN
7- FUTBOLCULARIMIZ İNANDI ONUN İÇİN
8- TARAFTAR ÇOK İNANDI ONUN İÇİN
9- ARTIK BU DURUMDA KAZANACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR AMA KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK ONUN İÇİN SİVASSPOOR.
Evet geçen sene süperdik..açıkcası benim bu sezondan hiç umudum yoktu..Fakat yiğidolar beni mahcup etiiler iyikide etmişler..Daha nice başarılara ve şampiyonluklara...
Babam Bana SivasLa İlgili Tek Kelime Etmedi Bile Ama Ben Senelerdir SivasLa İlgili Ne Varsa Takip Ettim Desteklemeye Çalışdım Sivaslı Sanatçıları Dinledim Sivassporu Tuttum Kültürümüzü Yansıttım...Memleket Farklı Kokusu Suyu Dağları....Her Zaman SivassporLu oLucam GururLa UmutLa...
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KeruLLu_17'a Teşekkür Ediyor...