Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 10.05.2009, 01:01   #21
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

SIVASI SIVASSPORLULARI ÜMITLENDIRIN, YOK BIZ INANDIK SIZ DE INANIN , SIMDI SIZE SORUYORUM , HANI INANMISTINIZ NE OLDU ?? MILYONLARCA GARIB SIVASLIMI HÜSRANA BOGDUNUZ , ICIMIZ YANIYOR , KAN AGLIYORUZ, BU MU SIZIN INANCINIZ, BIR ZAMANLAR BENDE ICIMDEN TAKTIR EDIYORDUM BU BÜLENT HOCAYI, MEGERSE YANILMISSIM , TANIYAMAMISIM, SIVASIN HER MACINI IZLEDIGIMDE KALBIT DURACAK GIBI HEYECANLANIYORDUM , O KADAR ACIZ TOP OYNUYORKI HIC ÜMIT VERMIYOR , KARAMBOLDEN ATTIGIMIZ GOLLERLE GALIB GELIYORDUK, BAZENDE HAKEM HATALARINDAN MACLARI ALIYORDUK, BENIM SON 9 MAC KALA ÜMITLERIM BAYA AZALMISTI CÜNKÜ SIVASSPOR ILERIYE DÖNÜK GÜVEN VE ÜMIT VERMIYORDU KORKTUKLARIMIZ BASIMIZA GELDI , BU ZAMANA KADAR MAHALLE TOPU OYNAR GIBI FUTBOL OYNADIK , BAZEN SANS LA, BAZEN KAROMBOLLE, BAZEN HAKEM HATALARIYLA ISI GÖTÜRDÜK, KAHRAMAN HER ZAMANKI GIBI BÜLENT HOCA OLDU , SIMDI COK IYI ANLADIMKI BIZIM SIVASSPOR MEGER SE BOSMUS , KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN , GÖRÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ MIS, KÖTÜ OYNAMAKTA ISRAR EDEN MEHMET YILDIZI SÜREKLI KIM OYNATIR?? BALILI GIBI YETENEKLI BIR ADAMI SÜREKLI KIM YEDEK BIRAKIR? MUHAMMET ALI GIBI BITMIS BIRINI SÜREKLI KIM OYUNA ALIR?? SISIRME TOPKLARLA RAKIBE ATTIGINIZ PASLARIN HADDI HESABI YOK ,NE SISTEM VAR NE DÜZEN VAR , KARAMBOLE OYNUYORMUSUZ DA HABERIMIZ YOKMUS,HATA ÜSTÜNE HATA YAZMAKLA BITMEZ , BÜLENT HOCA YA KENDINI TOPLA ADAM GIBI ADAM OL YADA BIRAK GIT , SIVASA ZARAR DAN BASKA BISEY VERMIYORSUN , MILYONLARCA SIVASLIYI ÜMITLENDIRIP HAYALLERIMIZI YIKIYORSUN ICIM KAN AGLIYORRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 01:09   #22
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIVASI SIVASSPORLULARI ÜMITLENDIRIN, YOK BIZ INANDIK SIZ DE INANIN , SIMDI SIZE SORUYORUM , HANI INANMISTINIZ NE OLDU ?? MILYONLARCA GARIB SIVASLIMI HÜSRANA BOGDUNUZ , ICIMIZ YANIYOR , KAN AGLIYORUZ, BU MU SIZIN INANCINIZ, BIR ZAMANLAR BENDE ICIMDEN TAKTIR EDIYORDUM BU BÜLENT HOCAYI, MEGERSE YANILMISSIM , TANIYAMAMISIM, SIVASIN HER MACINI IZLEDIGIMDE KALBIT DURACAK GIBI HEYECANLANIYORDUM , O KADAR ACIZ TOP OYNUYORKI HIC ÜMIT VERMIYOR , KARAMBOLDEN ATTIGIMIZ GOLLERLE GALIB GELIYORDUK, BAZENDE HAKEM HATALARINDAN MACLARI ALIYORDUK, BENIM SON 9 MAC KALA ÜMITLERIM BAYA AZALMISTI CÜNKÜ SIVASSPOR ILERIYE DÖNÜK GÜVEN VE ÜMIT VERMIYORDU KORKTUKLARIMIZ BASIMIZA GELDI , BU ZAMANA KADAR MAHALLE TOPU OYNAR GIBI FUTBOL OYNADIK , BAZEN SANS LA, BAZEN KAROMBOLLE, BAZEN HAKEM HATALARIYLA ISI GÖTÜRDÜK, KAHRAMAN HER ZAMANKI GIBI BÜLENT HOCA OLDU , SIMDI COK IYI ANLADIMKI BIZIM SIVASSPOR MEGER SE BOSMUS , KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN , GÖRÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ MIS, KÖTÜ OYNAMAKTA ISRAR EDEN MEHMET YILDIZI SÜREKLI KIM OYNATIR?? BALILI GIBI YETENEKLI BIR ADAMI SÜREKLI KIM YEDEK BIRAKIR? MUHAMMET ALI GIBI BITMIS BIRINI SÜREKLI KIM OYUNA ALIR?? SISIRME TOPKLARLA RAKIBE ATTIGINIZ PASLARIN HADDI HESABI YOK ,NE SISTEM VAR NE DÜZEN VAR , KARAMBOLE OYNUYORMUSUZ DA HABERIMIZ YOKMUS,HATA ÜSTÜNE HATA YAZMAKLA BITMEZ , BÜLENT HOCA YA KENDINI TOPLA ADAM GIBI ADAM OL YADA BIRAK GIT , SIVASA ZARAR DAN BASKA BISEY VERMIYORSUN , MILYONLARCA SIVASLIYI ÜMITLENDIRIP HAYALLERIMIZI YIKIYORSUN ICIM KAN AGLIYORRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ula gardas bizi kimse tinlamaz var bu iste bi bermuda seytan ucgeni para varya ole bi haltki kimin cebine girse seytana uyduruyo benlik davasi gutturuyo sana katiliyom velakin ne bilim dusunuyomda sivasta gecen yillarimi zor yillardi cigara paramiz olmazdi ne bilim ayagi yanmis it gibi gezerdik nerde aksam orda sabah sivaslinin kaderi buydu bi yalan ruzgari cikti ortaya sivasliya umut oldu hayallere sevketti makus talihimizi yeniyoz diye sevindik bacasiz fabrika memleketimiz yucelecek insanimiz deger gorecek dedik valla tam tersine dondu hayallerimiz yikildi insanimizin kara olan alin yazisini iyice kararttilar sevmeyen birdi bin oldu anlasildiki bize arefeyi gosterirler bayram ettirmezler bosverin be takmayin cibirlar parki karargahimiz kale cephemiz olsun bizi bizden baskasi sevmez delidiriz doluduruz tez gaza geliriz vede her daim kullanilmisizdir buda bizim saf ve temiz olmamizdandir iyilik guzellik yaramaz olmus gardaslar ......
Alt 10.05.2009, 01:21   #23
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yeter kardeşim insanları kandırdığın, nereye gidiyorsan git küme düşersek düşeriz umurumda bile değil. Yine Sivaslıyız yine Sivassporluyuz ama sen menfaatin bitince bakalım nerelerde olacaksın. Zaten bizden başka kimseden ekmek de yiyemezsin bu yeteneksizliğinle... Futbol basit bir oyun, orta sahada oynanıyor ama sen 4 forvetle oynuyorsun, ama kardeşim forvetlerin çokluğuyla şampiyon olunsa zengin İst. takımları 5 forvetle çıkarlar sahaya, hiç mi düşünmezsin. Tabii ki düşünemezsin konuşmaktan kafan çalışmıyor ki...
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 01:23   #24
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: İş İşten Geçmeden

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ula gardas bizi kimse tinlamaz var bu iste bi bermuda seytan ucgeni para varya ole bi haltki kimin cebine girse seytana uyduruyo benlik davasi gutturuyo sana katiliyom velakin ne bilim dusunuyomda sivasta gecen yillarimi zor yillardi cigara paramiz olmazdi ne bilim ayagi yanmis it gibi gezerdik nerde aksam orda sabah sivaslinin kaderi buydu bi yalan ruzgari cikti ortaya sivasliya umut oldu hayallere sevketti makus talihimizi yeniyoz diye sevindik bacasiz fabrika memleketimiz yucelecek insanimiz deger gorecek dedik valla tam tersine dondu hayallerimiz yikildi insanimizin kara olan alin yazisini iyice kararttilar sevmeyen birdi bin oldu anlasildiki bize arefeyi gosterirler bayram ettirmezler bosverin be takmayin cibirlar parki karargahimiz kale cephemiz olsun bizi bizden baskasi sevmez delidiriz doluduruz tez gaza geliriz vede her daim kullanilmisizdir buda bizim saf ve temiz olmamizdandir iyilik guzellik yaramaz olmus gardaslar ......

GARDASIM BENIM KADER ARKADASIM , BIZ GURBETCILER OLARAK , COCUKLUGUMUZUN SIVASTA GECTIGI , VE SIMDI YILLARDIR GURBETTE CALISANLAR ICIN COK BÜYÜK BIR HAYAL KIRIKLIGI , COK ÜZGÜNÜZ , BIZIM
BURDAN HERSEYI TV DEN SEYREDEREK HABERIMIZ OLUYOR , CANLI GÖREMEDIGIMIZ ICIN KAHROLUYORUZ , ALLAH HER SEYIN EN IYISINI SIVASIMIZA VE SIVAS HALKINA NASIP ETSIN , NE DIYIM ÜZGÜNÜM ÜZGÜNÜM
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 01:36   #25
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN ONU BUNU BİLMEM REZİL NAMERTLER GÜLDÜ YA BİZE VEE HERKESE DİORUM BU SİTYE BİZİM SITE ÖZELLIKLE FANATIK ORDA YAZIN ADAMLAT ATIP TUYO SADECE BUGÜN ÖZELLIKLE BUGÜN ORDA NERDEYSE YANLIZ KALDIM BİRAZDA ORDA YAZIN SAYIN YİGİDOLAR
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 01:39   #26
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

BENCE SİVASSPOR GEÇEN SENEKİ OLAYI TEKRAR YAŞIYOR. 4.LÜĞÜMÜZ GARANTİ BÜLENT BEY SAYENDE.SEN HALA ŞOV YAPMAYA DEVAM ET. GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU DİYE MİLLETİ KANDIR. YAHU BURAYA KADAR GELMİŞİZ. ANTREMANA BAKIYORSUN FUTBOLCULAR UZANMIŞ NEYMİŞ BÜLENT BEY KAFALARINI RAHATLATIP MEDİTASYON YAPIYORMUŞ. AHA SANA MEDİTASYON. DÜŞEN TAKIMDAN KENDİ SAHANDA MAĞLUBİYET AL DÜNYADAKİ BÜTÜN SİVASLILARI PERİŞAN ET. TAKIMINDAN KOVULMUŞ MURAT ERDOĞANI BAŞ TACI YAPTIN DA SERGİO PAŞEKOYU KAZANMAYA ÇALIŞMADIN. BUNA NE HAKKIN VAR BE KARDEŞİM. PAŞEKONUN MENEJERİ DEĞİLSİN DEĞİLMİ.ONDAN PARA KAZANAMAYACAKSIN.ONUN İÇİN OYNATMIYORSUN. MECNUN BAŞKANIM NOLUR BU İŞE BİR EL KOYY YALVARIYORUM.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 01:40   #27
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

O MEHMET YILDIZADA YAZIKLAR OLSUN ADAMIM DİYE GEZMESİN SİVAS CADDELERİNDE.ONDAN DEĞİL FUTBOLCU TOP TOPLAYICISI BİLE OLMAZ. NAPICAK LAN GALATASARAY SENİ. NAPICAK FENER SENİ. HADİ BEEE.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 01:46   #28
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

2 satır cümleyi bile anlamıyorum bıraktım dersi bu nasıl bir üzüntüdür yarabbi...

Editörumün dediği gibi oyuncularımız her mikrofana konuşmayı bırakıp işlerine yönelseler coktan şampiyonlugumuzu ilan etmiştik...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Mehmet yıldız
Alt 10.05.2009, 01:46   #29
SeLoCan58
Yeni Yiğido

SeLoCan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 SeLoCan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Mehmet yıldız

MEHMET YILDIZ sakatlandim de oynama allah rızası icin son maclarda dert sahibi oldum. sen o toplari kaptırdıkca göller kacdikca delirdim yaw ne calimina giriyon giriyon calimda atamiyon zaten kapdiriyon düşüyon yere 3 hafta birak oynama...

ACİ BİZE YAW
SeLoCan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SeLoCan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2009, 01:48   #30
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hani şampiyon olacağına inanabilsem son maçına taaaaa memleketime geleceğim. bütün şartlarımı kullanarak. ama siz şampiyon olacağınıza inanmamışsınızki ben inanayım. gaziantep maçı neyse dedik. ama belediye maçı işi bitirdi. ne gönlümün şampiyonusunuz. nede anadolu fırtınası. sanki anadolu başka şampiyon istiyor. ben başka ilde yaşıyorum. hiç görmedim sivas şampiyon olsun diyeni.hep bülent uyguna küfredenler var. ukalalığından dolayı. sivasspor tarihinin en başarılı sezonunu yaşamıştır. şampiyon olamayacaktır. vede bu başarıda son başarısıdır. inşallah yanılırım
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
geçmeden, mehmet, yıldız, İşten