Alıntı:
|
larinks20 Nickli Üyeden Alıntı
yolda reklamları görüyorum.istanbula maç için gidis gelis 10 yada 20 milyon felan yazıyor.maç bileti kaç.ayrıca bizi götüren otobüstmü yoksa transitmi nereden binecez bu şekilde istanbsula maça giden varsa bana bilgi vermesini rica ediyorum.!!!
|
gardaş heralde nilet fiyatları geçenki maç ile aynı olur
yani biletix gişelerinde 12 ytl , stad önündeki gişelerde ise 10 ytl
bu arada ben bu maça olacak ilginin o kadar fazla olacağını düşünmüyorum çünki malatya maçında tam bir hayal kırıklığı yaşadık aslında ve birde maçtan önce yaşanan tatsızlıklar işin tuzu biberi oldu
ve bi ricam var beyler malatya maçında orta katta gühertaşlı gençlik diye bir flamanın bulunduğu yerde tezahurat yapmaya çalışan arkadaşlar sizlere sesleniyorum takım destekleme işi davula bam güm bam güm vurmakla olmaz taraftar sesinden çok davulun sesi duyuluyor ama sanırım bu düzensiliğin nedeni 1967 gençliğin o maçta aramızda bulunmamasıydı inşallah bu sefer gelecekler ve çok tanışmak istediğim başkan mustafa abi ve ultrasivas (onur ) ilede tanışma fırsatını yakalayacağım umarım manisa maçındaki seyirci daha organize şekilde hareket eder sevgiler saygılarr