Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.04.2005, 15:55   #21
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ünsal, şunları kaydetti:
''Ben bu sözlerimi açıkça şunun için söyledim. Bir kere holding ismini taşıyan takımların şehirlerden destek alması mümkün değil. Bunun daha önce de örneklerini gördük. Ben bunun için söyledim. Bence holding takımlarının uğraşacağı en iyi dallar salon sporlarıdır. Yani basketbol, güreş, voleybol gibi dallarda Türk sporuna katkıda bulunurlar. Ama ben Türk futboluna katkıda bulunacakları kanatini taşımıyorum. Çünkü siz getirip holdinginizin, firmanızın ismini şehrin, koskoca bir Manisa veya Sivas şehrinin üstüne koyduğunuz zaman gerçekten de bu o şehrin insanları tarafından çok fazla tasvip görmüyor.''

''Nazif Zorlu'nun zoruyla yani Manisaspor çıksa ne yazar, çıkmasa ne yazar'' diyen Ünsal, şöyle devam etti:
''Hiçbir şey yazmaz. Çünkü ben biliyorum çıksa bile yazık, Türk futbolu için hiçbir şekilde faydalı olmaz. Onun yerine aynı sözlerimi yine tekrarlıyorum. Bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Bursaspor, Elazığspor çıksın. Bu şehirlerde futbol gerçekten seviliyor, takımlar tutuluyor. Şehirlerinin isimlerini taşıyorlar.''

Manisalılara saygısızlık etmek için yapmadığını da ifade eden Ünsal, ''Aksine Manisalılara karşı olan saygımdan dolayı böyle söyledim. Onların dertlerini belki de çok fazla farkına varmadan Sivas'tan dile getirmiş oldum. Doğrusu da bu. Holding takımları tutulmuyor'' diye konuştu.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2005, 16:05   #22
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kendi takımına ve şehrine baksın fikret bey ne holdingler nede manisa bizi veya fikret beyi ilgilendirmez kendine çeki düzen vermeli abuk sabuk konuşmasın. Sadece ortamı geriyo
Alt 21.04.2005, 16:07   #23
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gorunen koy kılavuz ıstemez sen sımdı cıkıp adana super ligi hakediyor dersen mıllet bı tarafıyla guler bende manısanın yerıne bı bursanın yada kocaelının cıkmasını ısterım burda onemlı olan ısımler degıl taraftar potansıyelı olan takımların cıkması sen bı gese bi febe macındamı daha cok zevk alıyorsun taraftar acısında on bınlere oynuyorlar sivas-bursa macında gordukkı taraftarı olan takımların macları daha iyi oluyor ızleyenler daha cok zevk alıyor sımdı manısa cıksa ne olcak fabrıkalarından getırdıklerı ıscılerı super lıge ne renk katcak adam emekgının pesınde gelıp 90 dakka orda bagırcakmı bıde manısanın bıze dost olması sivasda kımse ıstemıyor zaten oyle bısıde olmaz bı ıstesek bıle 4-2 yendıgımız macdan sonra adamlar super lige cıkmadı 2a da kaldılar ben nasıl bızı yenıp super ligden eden sebata sempati ile bakmıyorsam onlarda sana bakmıyor git bak bakalım sitelerinde neler diyorlar sonuna kadar destelegım bı acıklama

NOT:Sivasda olupda V.manisa macına gelmeyen sivaslı değildir!!! :twisted: [/i][/b][/quote]
Sayin gardas simdi kimin cikacagina bizler degil oynanan oyunla futbolcular karar verir.Baska bir kulübün basin sözcüsü hic degil.Ikincisi fabrikanin iscilerimi destekleyecek diyorsun.Gayet tabiiki o sehrin fabrikasindaki isciler destek verecek.Manisada en az diger 17 takim gibi rakiplerimizden birisi.Düsmanimiz degil.Son olarak Süper lig istekler korosu degil hak eden cikar.Biz istedigimiz takimlari cikartamayiz.Simdi ikinci ligdeki rakipleri düsman görürsek yarin süper ligde 17 düsmanimiz daha olur.Birakalim kim cikarsa ciksin.Yeterki biz sampiyon olalim.[/quote]
LÜTFİ ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM
Alt 22.04.2005, 17:45   #24
alperen058
Acemi Yiğido

alperen058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alperen058 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

adminden ricam yeter bu konuyu kilitleyelim artık gün tek yürek, tek bilek olma günüdür birlik beraberliğin sağlanacağı gündür f.ünsal beyin demecini zamanı değil diye eleştirenler acaba düşünmezlermi kendi eleştirileri acaba ne kadar yerinde lütfen kilitleyelim bu konuyu artık
SANA OLAN SEVDAMDANDIR,
BİLESİN
HAVASI SUYU SERT,
İNSANI MERT OLAN SİVAS'IM
alperen058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 08:49   #25
sivaslim58
Yiğido

gördünmü fikret bey futbolu sevmiyorlar ama yeniyorlar.şimdi ne diyeceksin bakalım çok merak ediyorum.Teknik heyetle yönetimin arası yok yakında kokusu çıkar.
Alt 25.04.2005, 09:16   #26
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
alperen058 Nickli Üyeden Alıntı
adminden ricam yeter bu konuyu kilitleyelim artık gün tek yürek, tek bilek olma günüdür birlik beraberliğin sağlanacağı gündür f.ünsal beyin demecini zamanı değil diye eleştirenler acaba düşünmezlermi kendi eleştirileri acaba ne kadar yerinde lütfen kilitleyelim bu konuyu artık
Alperen gardasima gün birlik günüdür diyerek katiliyorum.Biribirimize düsmeyelim diye biz taraftarlar gayret gösterirken sayin basin sözcümüz yaptigi hatali aciklamalarla masallah kendini devamli gündemde tutturuyor ama diger taraftanda Sivasspor ikinci baskanini Manisa Ticaret odasi karsisinda cok zor durumda birakiyor.Hic bir sebep ve gereklilik yokken yaptigi aciklamalarin hic kimseye faydasi olmayacagini anlayip,atalarimizin güzel sözlerine uyarak SÖZ GÜMÜS ISE SÜKUT ALTINDIR demesini rica ediyorum.
Sayin Alperen gardas ortada konusulacak bir mevzu varsa bunuda herkes hakaret etmeden medeni sekilde konusabilmeli.Topicin kapatilma fikrini dogru bulmuyorum.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 09:38   #27
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yaw kardeşim sen biliyormusun vestelde sivasspora neler yaptılar karşıdan evet biraz saçma olabilr ama içinden olsan emin ol sende fikret ünsala hak verecekskin başkanımız bile anlattı bu topici açacana haberleri oksaydın olayı sende anlardın ve fikret ünsala hak veriridinn
serserilerin_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 09:51   #28
sivaslim58
Yiğido

YEN SONRA KONUŞ?İŞTE BÖYLE OLUR SONRA.
Alt 25.04.2005, 11:30   #29
kizilok
Acemi Yiğido

kizilok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kizilok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
BENİM MANİSADA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA MANİSA ŞEHRİNİN FUTBOL İLE BİR İLGİSİ YOK.MAÇA BİLE FABRİKADA ÇALIŞAN İŞÇİLERİNİ TOPLAYIP GETİRDİLER AYRICA STADYUMLARI 2000 SEYİRCİDEN FAZLA ALMAZ...
ü

Arkadaşlar bunu diyen insan kaçtane manisa maçına gelmiş her hafta kaçtane seyircinin maça giremeyerek geri döndüğünü biliyormu.Ayrıca stad 2000 kişilik değil ve 5000 kişilik ve bu stad yeterli görülmediğinden önümüzdeki aylarada kademeli olarak yıkım başlayacak ve stad kapasitesi arttırılacak.Bilginize
kizilok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 11:47   #30
tolga06
Acemi Yiğido

tolga06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tolga06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

manisalı futbolcuları maça fazlasıyla motive eden ve tarihimizin bu en önemli maçlarından birini sahamızda kaybetmemize sebep olan sayın basın sözcüsünü tebrik eder başarılarının devamını dilerim.... demekki maç sahada kazanılıyormuş yani masa başı oyunlar felan küçük beyinlerin işi.... Taraftar bu hafta daha iyi idi..... ya arkadaşlar biz şampiyon olduk keyfimize bakalım dedim yani manisanın bizi yenmesi çok öemli değil neticede futbol 3 sonuçlu bir oyun.... Şeref tribününde başkanımıza ve sivas spor camiasına yapılan terbiyesizliği hele bunu birde bu memleketin milletvekili yaparsa bunu şiddetle kınıyorum.... sanıyorum başkanımız gereken cevabı orda bu densizlere fazlasıyla vermiştir.... süper lig hepimize hayırlı olsun...... umarım yeni sezonda fikret ünsal bey daha faydalı görevlerde bulunur.... Basın sözcülüğüne karizması ve vizyonu geniş kitleleri olumlu etkileyecek sivas a ve sivas spor a yakışır futbol bilgisi üsat düzeyde olan biri getirilir......
tolga06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır