Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı
Sırp basınında çıkan haberlere göre Dinamo Zagreb 10 numarası Sammir'i istiyoruz.
Daha bu haberler çıkmadan önce dün Chat'te kendini Çek Cumhuriyetinde Menejer olarak tanıtan kişi Sammir adlı oyuncuyla prensipte anlaştığımızı iddaa edip 1 yabancı brezilyalı stoper,Bucadan Stoper Efe Halil Özarslan ve Balıkesirspor'un Sağ Bek'i Caner Arıca'yıda istediğimizi belirtmişti.
|
Bu sahte hesap. Gecenlerde bende ayni hataya düstüm. Bir Polanyali futbolcunun ismini vermistim. Bu kisi farkli farkli hesap acip isimleri ortaya atiyor... hesabin sahte oldugunu surdan da anlayabilirsiniz. Bu adam hesaplari aciyor, isimleri ortaya atiyor sonra hesabini kapatiyor.
Yukarda alinti yaptigim hesabin simdi kapali oldugunu görürsünüz!!
Samirr olayinin aslini arastirdim. Adam Facebook sayfasindan bu sene takimdan ayrilmak istedigini aciklamis. Hocasi ise bunla ilgili aciklama yapmis. Samirr'in ayrilmak istemesini anliyorum cünkü uzun zamandir bizimle beraber, degisim istiyor olabilir lakin bize gelmis bir resmi teklif yok diyor..
Ona gelen tek resmi teklif var diyor o da bizim yaptigimiz sözlesme yenileme teklifi diyor. Samirr'in 1 senelik daha anlasmasi varmis kulübü ile...
Efe olayina gelince.. Efe'yi bir cok STSL takimlari istiyordu. Efe parasini alamadigi icin TFF ye basvurmustu ama dün itibari ile kulübü Buca alacaklarini ödemis ve bonservisini 2 milyon TL olarak belirlemis. Su an kendisi kadrodisi A2 ile beraber calisiyor...
Bakisekirli futbolcuyu arastirmadim onun hakkinda bir bilgim yok!
Siz istiyorsaniz yine hayal kurmaya devam edin o sizin bileceginiz sey..