Cevap: Diakite'den vazgeçtik
Hala orta sahaya istenen takviye yapılmadı..Neden yapılmadığını sadece onlar biliyor...Samba transferinde bir takım sorunlar varmış;bu sorunların ne olduğunu hepimiz merak ediyoruz...Orta sahası ilk yarı boyunca adeta dökülen bir takıma bakalım ara transferde takviye yapılacak mı?Acaba diyorum bu transfer den Sergen istemediği için mi vazgeçildi,yoksa oyuncunun menecerleri ile sorun mu yaşanıyor;ya da sivasspor aynı Enaramo transferinde olduğu gibi işi ağırdan mı alıyor...7 yıldır bu sitedeyim;bir Enaramo transferini çok istemiştim bir de bu oyuncunun transferini...Enramo'nun adı geçtiğinde bu oyuncunun youtube da izlemediğim videosu kalmamıştı;tam Enaramo gelmeyecek derken birden bire bir mucize olup Tunus ta ayaklanma olmuş;Enramo da Tunus taki olaylardan kurtulmak için Sivasspor un teklifini kabul etmek zorunda kalmıştı..Enaramo geldiktebn sonra gösterdiği performansla sivassporun en çok gol atan oyuncularından(2.5 yılda 27 gol ligde 3 gol de kupa da atmış)biri olmuştu..Samba Diakate nin de bazı videolarını izledim...Sivasspor orta sahasında Kadir-Mehdi-Adem in performanslarını canlı izleyen biri olarak sivasspora ilaç gibi geleceğini düşünmüştüm..Ama hevesim kursağımda kaldı;başkan bahsetmediği bazı sorunlardan dolayı bu transferin olmayacağını söylemiş..Bakalım gün ola hayrola ;belki de mucizeler sonucu Enaramo transferi gibi bir olay olur da Samba yı da sivasspor da görürüz...Yarın bakalım sivasspor orta sahası Trabzonspora karşı nasıl oynayacak...Yarın ki maçın sonucu ne olursa olsun sivassporun Samba yapacak;sadece defansif özellikleri ile değil,ileri çıkıp gol arayacak,kaleye şut atacak,takımı ateşleyecek,aynı zamanda kritik maçlarda skora katkı yapacak ,oyunun iki yönünü oynayacak modern bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...Puanı 14 olan bir takım eğer bu tür bir orta saha alamazsa ilerde alınabilecek kötü sonuçlardan sonra taraftara bunu bir şekilde anlatmalıdır diye düşünüyorum...Eğer bu tür oyuncular almayacaksak sponsora da ihtiyacımızın olmadığını düşünüyorum...Bakalım ara transferin sonuna kadar daha kimleri alacağız....Umarım alınacak oyuncu en az Samba kadar kaliteli olur...
|