[QUOTE=34MUAMMER58;884338][QUOTE=onur0634;884299]
[b]kardeş yeni düşmüşsünüz buralara sanırım bem yazılarımı hiç okumamışşınız,ben bugüne kadar sivassporda görev yapmış tüm teknik heyet ve futbolcuları herzeman şükranla anmışımdır buna lorantta dahil bülent uygunda,ismail kartal da murat özgende ,mesut bakkalda ilyas tüfekçide,ahmet ertemde ,adını sayamadığım diğer tüm hoca ve futbolcularda dahil ,nerenizle okuyup nasıl anlıyorsunuz anlamak mümkün değil ,kimsenin kimseye nankörlük ettiği filanda yok,hepsine teşekkür ediyorum banane ersun yanaldan filan, o kadro hangi hocanın elinde olsa zirvede olurdu madem ersun yanal çok iyiydi herhangi bir anadolu takımını lider edeydi,eskişehirden niye kovuldu,benim demek istediğm şuydu ,sivassporu şampiyon yapan ve zirvede tutan,yada ligde kalmasını sağlıyan hiçbir hoca ve futbolcu başka yerde o başarıyı gösteremedi bukadar ,nediye böyle boş boş yazarsınızki anlamıyorum,ismail kartal karşıyakadan ,malatyadan kovuldu,konyayı playofa zar zor soktu ,bülent uygun sivasspordan sonra hiçbir takımı zirveye oynatmadı ,onu demiştim onların kötü insan ,kötü hoca olduğunu idda eden yok ,sadece kerametin sivasta olduğunu dedim bukadar basit meseleyi nediye uzatıyorsunuz anlamak mümkün değil benim karakterim bana aittir öyle onun bunun karakteriyle kıyaslamayın terbiyesizliğin luzumu yok
Muammer Gardaş Sivasspor tarihinde çok değerli hocalarla çalışmıştır, çok ünlü hocalar gelmiştir Sivassporumuza. Bu hocaların hepside Şampiyonluklar yaşamak için Sivasta çalışmışlardır. Bunlardan üç tanesine nasip olmuş hocalarında Sivasta Heykelleri dikilmesi gerekirken, sende bu hocaların Sivastan sonra başarısız olmalarını yazıp dile getirmen hiç hoş olmadı bana göre. Sivasspora emeği geçen tüm Malzemecisinden Hocasına kadar teşekkür etmeliyiz saygılar