Cevap: ZTK/ Maçı Değerlendirelim
Şanssızlık,beceriksizlik,lakay t oyun,teknikten taktikten bi haber oyun anlayışı,hakemin penaltı ikramına rağmen kazanamamak,sivasspora yakışmadı,2.ligin 2.liginde oynayan takım başabaş ,dişe diş oynadı , 2 takım arasında öyle çok kalite, kalibre farkı yoktu,bazen böyle sonuçlar olabiliyor,fb pendiğe eleniyor,bu tür takımlar kendilerini göstermek için çok iyi motive olabiliyor ,üzüldüğüm nokta , haftalar süren galibiyet hasretine 2.lig takımı karşısında bile son verememek,takımda zamana ve oyuna ihtiyacı olan futbolcular için iyi bir fırsat olan kupaya ilk maçta veda etmek,yedek oyuncuları beğenmedim,bunların hiçbiri süperligde oynayacak adam değil,batuhanın penaltı atışındaki lakayıtlığı,burhanın memleketinin takımına adeta gol atmamak için beceriksizliği,mehdinin müsait pozisyonlardaki güçsüz ,isabetsiz şutları,yektanın antrenmanda bile yapılmıyacak lakayıt topla oynaması canımı sıktı,SERGEN HOCA yada artık lafım yok ,bu kadar yedekle başlanmamalıydı,sayesinde galibiyeti unuttu takım,Takım bundan daha yetersiz kadroyla takır takır top oynuyordu,şimdi onuda yapamıyoruz,belki zorlu lig maratonunda futbolcular yorulacaktı,kupayı zaten bize yedirmiyorlar ,kupayı kazanacağız derken sakatlıklar verebilir ,ligdede zorlanabilirdik,bu açıdan bakmakda lazım,hocada ve bazı oyuncularda heyecan kalmamış ,yada bana öyle görünüyor,ligin başındayız da,acilen yönetim ,teknik heyet ve futbolcuların biraraya gelip durum değerlendirmesi yapması gerekiyor,gönülsüz olan,bu lige ve sivasspora küçük gelen ,istenilen performansı gösteremeyen oyuncularla devre arasında yolları ayırıp daha tecrübeli ve kaliteli oyuncularla hatta, teknik heyetle yola devam edilmelidir diye düşünüyorum
|