Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Başkentli Yiğidolar

Başkentli Yiğidolar Başkentl Yiğidolar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Üzücü Yıllar
Alt 18.03.2013, 16:03   #31
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Üzücü Yıllar

Alıntı:
Kizilirmak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivassporun süper ligde olmasının kıymetini bilmiyor taraftarımız . dün izmirdeki göztepe - karşıyaka maçındaydım . o taraftarlrı görünce 2 lig takımları olması dahi değerinden hiç bişey kaybetmemiş . derin bi iç çektim sivasspor tribünlerini düşündğümde
Kardeşim o derbi Türkiye de ve dünyada 2.ligde seyirci rekoru kırmış bir derbi. Bizde Kayseri maçı bile dolmuyor ki. O izlediğin taraftar olabilmek için Sivasa uzun yıllar veririz bu gidişle.
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 22:37   #32
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sorun Stadi doldurmak degil.

Bize Vizyonu olan Teknik Direktör ve Basariya ac Futbolcular lazim.
Bu ikisi birlesince Stad zaten dolar ve Basari gelir.
Tekrar eski kötü günlere dönmemek icin acil kararlarin alinmasi gerek.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 23:09   #33
EsEnTePeLi
Acemi Yiğido

EsEnTePeLi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 EsEnTePeLi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rabbim o günlerin tekrarını bir daha yaşatmasın inşallah. Bu günlere gelmemizi sağlayan ne kadar adam varsa Allah hepsinden razı olsun. Başka Sivasspor yok ! Anlayın bunu artık istanbul yalakaları.
EsEnTePeLi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2013, 21:24   #34
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ahhhh Ulannnnnnn ahhhhhhhhhhhh

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2013, 00:26   #35
58fatihcan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 586 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Dusunmek bile aci verici ya. Basliga bak sivas ikinci yariya cikaracak futbolcu bulamayacak. Allah o gunleri bir daha yasatmasin bizlere. Kiymetini bilin sivastaki yigidolar. Kiymetini bilelim dunyadaki yedi milyon sivasli
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.04.2013, 01:04   #36
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR umuzun 2 ligte zor yılları bu acıları birdaha yaşamamak adına SİVASSPOR a ne kadar sahip çıkıyoruz bu günlerin kıymetini iyi bilelim

Sivassporumuzun 3.ligde Keçiörengücü ile şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun devre arası...Onlar 1.sırada..biz ise 2.sıradayız.Takımımız harika futbol oynuyor,o sezon Sivasta oynadığımız maçlarda 1 puan bile kaybetmedik.Keçiörengücünde Ankaragücü'nün eski kaptanı Bombacı Nazmi var,onun yanında gene eski Ankaragücülü Oral var falan..Sivassporumuzun 1 yöneticisinin o devre arası Belediye Düğün Salonunda Sivasspor ile ilgili bir etkinlikte söylediği sözler hala aklımda:"Keçiörengücü şu anda Kıbrıs'ta kampta.Biz takımımızı Sivas'ta kampa alamıyoruz"...Sivassporumuz bu günlerden geçti de geldi.Yıllar Sonrasında Süper Ligde 2 sezon üst üste şampiyonluk kovaladık.Lütfen takımımıza,yönetim kurulumuza,teknik direktörümüze ,futbolcularımıza sahip çıkalım.Kulübümüzün lisanslı ürünlerini satın alıp kulübe destek olalım.Ben 3.ligde Sivasspor-Kayseri Emniyetspor ,Sivasspor-Yeni Sincanspor maçları izledim.Tekrar böyle takımları izlemeyi hiçbir Sivasspor seven istemez galiba( amatör kümeye düşüp tekrar profesyonel lige çıkıldığını da biliyorum)
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı mnt3'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.04.2013, 08:48   #37
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Üzücü Yıllar

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporumuzun 3.ligde Keçiörengücü ile şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun devre arası...Onlar 1.sırada..biz ise 2.sıradayız.Takımımız harika futbol oynuyor,o sezon Sivasta oynadığımız maçlarda 1 puan bile kaybetmedik.Keçiörengücünde Ankaragücü'nün eski kaptanı Bombacı Nazmi var,onun yanında gene eski Ankaragücülü Oral var falan..Sivassporumuzun 1 yöneticisinin o devre arası Belediye Düğün Salonunda Sivasspor ile ilgili bir etkinlikte söylediği sözler hala aklımda:"Keçiörengücü şu anda Kıbrıs'ta kampta.Biz takımımızı Sivas'ta kampa alamıyoruz"...Sivassporumuz bu günlerden geçti de geldi.Yıllar Sonrasında Süper Ligde 2 sezon üst üste şampiyonluk kovaladık.Lütfen takımımıza,yönetim kurulumuza,teknik direktörümüze ,futbolcularımıza sahip çıkalım.Kulübümüzün lisanslı ürünlerini satın alıp kulübe destek olalım.Ben 3.ligde Sivasspor-Kayseri Emniyetspor ,Sivasspor-Yeni Sincanspor maçları izledim.Tekrar böyle takımları izlemeyi hiçbir Sivasspor seven istemez galiba( amatör kümeye düşüp tekrar profesyonel lige çıkıldığını da biliyorum)
O sene gerçektende PARASIZLIKTAN 2.lige çıkamadık. Harika bir takımımız vardı.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.04.2013, 09:04   #38
58fatihcan
Usta Yiğido

İstqnbulda lisansli urunlere nasil ulasilabilir. Sivasa simdi destek cikmali gec olmadan. Baska sivasspor yok
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.04.2013, 09:42   #39
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ibret alalım, bugünlere şükredim ve kıymetini bilelim, bugünlere gelmemize vesile olanlara vefa gösterelim...o günleri yaşayanlar bilir...1978 den beri sivasspor maçlarına giden bir taraftar olarak bu süreci iyi biliyorum...gece ile gündüz gibi fark var...işin garibi o dönemde taraftarlar daha fazla sahip çıkardı sivasspora...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2013, 09:54   #40
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O seneyi çok iyi hatırlıyorum artık Keciören 2 lige çıkmış son maç ta bizimle idi Sivasspor Ankaraya Belediyenin otübüsüyle gelirdi( maçın oynanacağı gün Sivastan erkenden çıkarlardı maçı oynayıp geri dönerlerdi) Son maç ya Sivassporun başında yönetici yok sahaya çıkacak 11 zor ayarlamışlar yedek oyuncu bile malzemeciyi ayarlamışlardı. Soyunma odasına Şimdiki Ank belediye başkanı İ.Melih Gökçek (ozaman Keçiören belediye başkanıydı) Sivassporlu oyunculara yaptığı alaycı teselli konuşması içimi acıtmıştı. Maça yöneticiler gelmemiş otübüsün deposunu doldurmuşlar tk kaptanına da yemek parası vermişler.. Maçtan sonra Ulus Çankırı cad. Çiçek lokantasında Kuru fasulye vede pilavı zor yediler suya verecekleri paraları yoktu. Buda şampiyonluğa oynanan yılın son maçıydı Düşmeye gör.

Etiketler
yillar, yıllar, Üzücü