Sivassporumuzun 3.ligde Keçiörengücü ile şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun devre arası...Onlar 1.sırada..biz ise 2.sıradayız.Takımımız harika futbol oynuyor,o sezon Sivasta oynadığımız maçlarda 1 puan bile kaybetmedik.Keçiörengücünde Ankaragücü'nün eski kaptanı Bombacı Nazmi var,onun yanında gene eski Ankaragücülü Oral var falan..Sivassporumuzun 1 yöneticisinin o devre arası Belediye Düğün Salonunda Sivasspor ile ilgili bir etkinlikte söylediği sözler hala aklımda:"Keçiörengücü şu anda Kıbrıs'ta kampta.Biz takımımızı Sivas'ta kampa alamıyoruz"...Sivassporumuz bu günlerden geçti de geldi.Yıllar Sonrasında Süper Ligde 2 sezon üst üste şampiyonluk kovaladık.Lütfen takımımıza,yönetim kurulumuza,teknik direktörümüze ,futbolcularımıza sahip çıkalım.Kulübümüzün lisanslı ürünlerini satın alıp kulübe destek olalım.Ben 3.ligde Sivasspor-Kayseri Emniyetspor ,Sivasspor-Yeni Sincanspor maçları izledim.Tekrar böyle takımları izlemeyi hiçbir Sivasspor seven istemez galiba( amatör kümeye düşüp tekrar profesyonel lige çıkıldığını da biliyorum)