Cevap: Yönetimimiz ve transfer anlayışı!
Bu yönetim kurulunun bu yıl son senesi olduğunu Söylemek için müneccim olmaya gerek yok. Mecnun Başkan'ın tamamen yeni isimlerden Oluşan bir yönetim kurulu oluşturup ilk genel kurulda değişime gitmesi gerekiyor. Bu doğru. Ama Sivasspor'un durup bunlarla uğraşacak zamanı yok. Takım hiçbirşey yokmuşcasına hazırlıklarını devam ettirmeli , taraftarda öfkesini yenip desteğe devam etmelidir. Biz geçen yıllarda da bu Takım'ı küme düşürmedik, gene izin vermeyiz. Kızıp bağırarak Yönetimde kaos oluşturmaya çanak tutmak Sivasspor'a ihanettir. Son 10 yılda Sivasspor'da hiç görev almayan ama yükünü tutan, işleri yolunda giden, birçok sanayici ve işadamımız var. Isim vermeye gerek yok. Reklam tabelalarına bakmak bir fikir verir. Bu yeni isimlerin artık bayrağı devralma ve elini taşın altına koyması vakti gelmiştir. Evet ama bunun da yolu yordamı bellidir. 100 lirasına kıyamayıp kombine fiyatını eleştirenlerin bunu anlamasını beklemiyorum. Bizim derdimiz Sivasspor'un menfaatleri. Bir yandan Takımı'mızı var gücümüzle destekleyelim, bir taraftan da yavaş yavaş daha zinde, güçlü insanların yönetimde yer almalarını önerelim. Bu yuhlayarak, küfrederek, laf vurarak olmaz. Takıma yönetici olarak yıllarını vermiş bazı isimlere teşekkür edilip vedalaşılmalı. Ama Takımı'n başarısını gölgelemeden, Gölge etmeden, usulüyle ve Sabırla olacak bu işler. Nöbet Değişimi vakti geldiğinde gecikmeden yapılmalıdır. Yorulan, yıprananlar değişmelidir. Fakat, Küstüm, kombine almayacağım tavrı bize Yakışmaz. Meselenin çözümüne hiç faydası da olmaz. Sivasspor'un başarısı ve menfaati her şeyden Önemlidir.
|